Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A saját elhatározásból történő...

A saját elhatározásból történő körülmetélés OEP által támogatott?

Figyelt kérdés

2015. jan. 27. 17:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező!

Ne hagyd magad elrémiszteni. Én már túl vagyok a 60-on, de orvosnak még pénzt nem adtam. Ennek ellenére a körülmetéléstől, a szemműtétig minden műtétem sikerült. Nem estem vissza, nem lettem gennyes, kellőképpen érzéstelenítettek stb. Legutóbb pánikbetegséggel kezeltek a TB-s pszichiátrián, és meggyógyultam. Szóval csak bátran.

2015. jan. 28. 21:15
 12/26 anonim ***** válasza:
72%
Bárhol megcsinálják, nem fognak ezen "kukacoskodni". Természetesen, ha magán rendelésre mész, akkor fizeted kell. A relatív fitymaszűkület (csak merev állapotban szűk, feszül a fityma) tüneteit nem kell reprodukálni, el fogják hinni. A körülmetélés akkor jó, ha a teljes fityma eltávolításra kerük úgy, hogy alapállapotban is szabadon van a teljes makk és a koronaárok. Nem divat miatt terjed, hanem az egészségügyi (és szexuális) jótékony hatása miatt. Bármely életkorban el lehet végeztetni ezt a kisműtétet.
2015. jan. 29. 08:55
 13/26 anonim ***** válasza:
19%

De bizony minden seb amit vágnak és varrnak az gennyesedik.És bizony amikor a legintimebb testrészt vagdossák meg,varrják össze az bizony sok kellemetlenséggel jár,hosszú ideig.Több hónapra gondolj.

Pont hogy,azokban az országokban ahol divat volt a metélés csökken a szàm,tűntetnek ellene!A metélés sivatagi népektől ered,ahol nem volt mód minden napos tisztàlmodásra és nem épp a legkulturàltabb helyeken végzik ezt ma is!

Mivel a vilagon a férfiak 70%-a nem metélt,így a nők többsêge,sosem látot metêlt péniszt életêben,nekik a làtvany furcsa is és a makk nem a legszebb testrész.A 70% önmagáért beszél.

A beszólogatàsokról nem is beszêlve.

Előnye nem igazán van,fertőzéseket ugyanúgy el lehet kapni,nem ad ellene védelmet,és a fertőzések elkapásának esélyeit is alíg 10%-al csökkenti ami nagyon kis szàm,a makk is szárazzá vàlhat,vannak metêltek ahol simosítóra lesz szüksêg a sexhez.

2015. jan. 30. 21:14
 14/26 anonim ***** válasza:
86%
Nekem egyáltalán nem gennyesedett, 4 hét alatt teljesen begyógyult, amely alatt az egyetlen kellemetlen dolog az volt, hogy nem tudtam hogyan kell új kötést tenni rá. Azonban ez sem okozott fájdalmat. Ennyit a kellemetlenségekről. Megjegyzéseket egyszer sem kaptam rá, persze nem is írom a homlokomra, hogy körülmetélt vagyok.
2015. jan. 31. 07:14
 15/26 anonim ***** válasza:
51%
Bármennyire is irjátok,ez ingyenes,és még az okát sem firtatják .
2015. jan. 31. 19:18
 16/26 anonim ***** válasza:
51%
Tb támogatja ,és személyiségi okra hivatkozva nem is firtatják a miértjét .Ez kortól függetlenül van .
2015. jan. 31. 20:27
 17/26 anonim ***** válasza:
19%

Hát mindenki arról számolt be hogy a friss seb váladékozott és a gézhez ragadt ez a váladék.

Ha műtét után semmilyen váladékod nem lett volna akkor kötözgetni sem kellett volna.

Persze a homlokunkra nincs ràírva hogy metêlt vagy☺,de vannak olyan helyzetek amikor ez nyilvánvalóvà válik,pl. ha úszodai öltözőben,kondi teremben átöltözi,zuhanyzik valaki.

Plusz műtét utàn kötözgetni kell a sebet,fertőtleníteni és a házi dokitól 1 hét táppénzre lehet menni,a seb meg sok hétig gyógyul,több hétig kell átkötözgetni,és így kell suliba,munkahelyre menni tehàt ott is akàr meg kell oldani az átkötözést.Ha valaki meg nem eléggé ügyes akkor mas rájön és terjed a hír.

2015. febr. 1. 15:16
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, ki mindenki számol be róla, itt egyedül Te mondod ezt folyamatosan hónapok óta. Mondandódban, SAJÁT tapasztalatodban nem kételkedem, nem szóltam le, ha Te mondod, biztos úgy is van. Azt hiszem, ez kölcsönösen elvárható (lenne)...

Valóban vannak helyek, ahol láthatóvá válik a körülmetélés eredménye. Azonban - felénk - nem szokás akár a nyilvános illemhelyen a másik nemi szervét nézegetni, fürdőben szintén. Engem még egyik - általad felsorolt - helyen sem ért hátrány emiatt.

A kötés nem (csak) azért van, hogy az esetleges gennyesedést felfogja, hanem a vart sebbe ne kerüljön idegen anyag (kosz, fertőzés stb.). A vágásnak a velejárója a sebképződés, nem a gennyesedés (az csak akkor, ha valami miatt fertőződik a seb.

2015. febr. 2. 09:20
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
A táppénz egyáltalán nem szükséges, másnap már bőven lehet dolgozni. Persze attól függ hol csináltatod.
2015. febr. 2. 09:21
 20/26 anonim ***** válasza:
92%

#18-as, azt azért érdemes tudnod a jelenlegi 40%-os előtted szólóról,hogy semmilyen tapasztalata nincs erről, mert ő sem metélt, csak ő is ugyanúgy okoskodik itt, mint a 60%-os, egyik se tud semmit, másokról szedik le a húst, majd összekutyulják azt saját hülyeségeikkel, ezt adják le minden egyes topikban, ahol fitymaszűkületről meg egyéb ilyen problémákról van szó. Mindegyik csak szerepelni akar,és nem az a fontos, hogy segítsenek neked,hanem, hogy a kategóriatoplista élbojába tartozhassanak, azért is írnak egy topikba többször is,akár egymás után nemegyszer ugyanazt szájbaphosva. Ezt a beszólogatós hülyeséget meg egy olyan ürgétől szedi,aki ugyanezt terjesztette, amit a 40%-os átvett tőle, ezt a husit róla szedte le.

Az a szerencsétlen egy két lábon járó tragédia,akit annyja körülmetéltetett még gyerekkorában, csak neki kiszáradt a pöcke,kérges,foltos undormány lett saját elmondásából, meg persze nem csináltatja,annyira nem bízik már az orvosokban, meg neki siránkozni kényelmesebb, most is ott rinyál más fórumokon több felhasználónév mögé bújva,mert innen kitiltották. Na ő híreszteli azt, hogy megszólják a metélteket, mert állítólag őt megszólták ezért, ez 1 db tapasztalat. Csak a többi fórumozó meg erről semmit sem mond, a jelenlegi 40%-os meg olyan, hogy szeret fontoskodni és szereti egy ember tapasztalatát leáltalánosítani mindenkire, mert azt hiszi, attól tapasztaltabbnak fogják őt a fórumozók tartani, pedig teljesen eltérő a tapasztalat, és a többség nem is foglalkozik vele, hogy kinek mért olyan, amilyen.

Valódi tapasztalatot itt már csak elvétve olvashatsz,ide mindig ugyanazok írnak általában időnként néhány kivételtől eltérően.

2015. febr. 2. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!