A suliba mindig áll a péniszem és nem tudok figyelni, mivel tudnám csillapítani?
Az a helyzet hogy a szex nem jöhet szóba mert 12 éves vagyok.Kiverni naponta 2X szoktam egyszer reggel suli előtt egyszer meg este.De egyszerüen képetelen vagyok figyelni mert egyszerűen annyira merevedésem van hogy már fáj.Már azt is próbáltam amikor már nagyon ideges lettem hogy kivertem 6X szor 1-nap de akkor is ugyan az.És pl:matekból is bukásra állok e miatt.(Múlt évben 4-es voltam)Ja és Sportolok meg számítógépezek is sokat de ezek el tudják venni a figyelmemet de egyszer csak játszok valami játékkal tedjük el FPS-el aminek végképp semmi köze a szex-hez akkor is feláll.
Ezt az állapotot hogy lehet csillapítani Maszturbálás és szex-en kívül?Mert ugyebár a Maszturbáció nem segít,nálam annak a hatása kb:4 óráig tart de a suliba még addig se ha reggel kicsapom.
A válaszokat köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!