Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A suliba mindig áll a péniszem...

A suliba mindig áll a péniszem és nem tudok figyelni, mivel tudnám csillapítani?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy a szex nem jöhet szóba mert 12 éves vagyok.Kiverni naponta 2X szoktam egyszer reggel suli előtt egyszer meg este.De egyszerüen képetelen vagyok figyelni mert egyszerűen annyira merevedésem van hogy már fáj.Már azt is próbáltam amikor már nagyon ideges lettem hogy kivertem 6X szor 1-nap de akkor is ugyan az.És pl:matekból is bukásra állok e miatt.(Múlt évben 4-es voltam)Ja és Sportolok meg számítógépezek is sokat de ezek el tudják venni a figyelmemet de egyszer csak játszok valami játékkal tedjük el FPS-el aminek végképp semmi köze a szex-hez akkor is feláll.

Ezt az állapotot hogy lehet csillapítani Maszturbálás és szex-en kívül?Mert ugyebár a Maszturbáció nem segít,nálam annak a hatása kb:4 óráig tart de a suliba még addig se ha reggel kicsapom.

A válaszokat köszönöm!

2015. jan. 26. 20:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A 3-at kell beírnod majd.
2015. jan. 26. 21:11
 12/21 anonim ***** válasza:
Ne fárasszátok ezt a fiut már ,főleg azzal ,hogy menjen orvoshoz .Ti nem ilyenek voltatok,mert nem vagyunk egyformák .Ő már most elmondhatja ,hogy van bent vér !
2015. jan. 26. 21:14
 13/21 anonim ***** válasza:
39%

Nem ijjeszgetjük,de leírta sokszor fáj neki,és ha talán tud szakemberrel beszélni erről zavartalanul megnyugszik majd.

Az én családomba nemileg mindenki koràn ér, pár pl-a erre:nővérem 11 évesen menstruált,nekem 12 éves korom előtt volt spermám már,sokszor àllt nekem is,de sosem fájt.

2015. jan. 26. 21:25
 14/21 anonim ***** válasza:
39%
Spermád volt,azaz tök fehér jött 12 évesen .
2015. jan. 26. 21:29
 15/21 anonim ***** válasza:
Gondolj erősen maria geronazzóra és lelankad.
2015. jan. 26. 21:42
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem is rengetegszer feláll, nem lehet vele mit kezdeni, ez természetes! 13/f
2015. jan. 26. 22:24
 17/21 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is hasonló gondom volt ennyi idősen, most 25 vagyok, magától elmúlt ez az időszak. De akkoriban mindig és mindenre felállt. Ha nem tudod kivel megosztani ezt a problémád nyugodtan írj nekem és elmondom én hogyan éltem át, illetve hogyan tudtam "megküzdeni" ezzel.
2015. jan. 27. 14:12
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen tök fehér jött és még nem voltam 12 éves,de a bátyám is korán ért,meg a nővérem is.
2015. jan. 28. 19:22
 19/21 anonim válasza:
12/F. Nekem is van ilyen problémám, de nekem nem mindig és nem fáj. Azt mondják, hogy majd elmúlik... Bár nekem sem tudják a szüleim..
2015. márc. 31. 20:10
 20/21 anonim válasza:
Ja és még valami! Én olyankor lonyomom a kezemmel vagy bemélyedek a padba és a könyvtartóhoz nyomom a péniszem..
2015. márc. 31. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!