A suliba mindig áll a péniszem és nem tudok figyelni, mivel tudnám csillapítani?
Az a helyzet hogy a szex nem jöhet szóba mert 12 éves vagyok.Kiverni naponta 2X szoktam egyszer reggel suli előtt egyszer meg este.De egyszerüen képetelen vagyok figyelni mert egyszerűen annyira merevedésem van hogy már fáj.Már azt is próbáltam amikor már nagyon ideges lettem hogy kivertem 6X szor 1-nap de akkor is ugyan az.És pl:matekból is bukásra állok e miatt.(Múlt évben 4-es voltam)Ja és Sportolok meg számítógépezek is sokat de ezek el tudják venni a figyelmemet de egyszer csak játszok valami játékkal tedjük el FPS-el aminek végképp semmi köze a szex-hez akkor is feláll.
Ezt az állapotot hogy lehet csillapítani Maszturbálás és szex-en kívül?Mert ugyebár a Maszturbáció nem segít,nálam annak a hatása kb:4 óráig tart de a suliba még addig se ha reggel kicsapom.
A válaszokat köszönöm!
"Kiverni naponta 2X szoktam"
Te szegeny.
Talan csokkentsd a maszturbacioiadat es nem mindig a szexen jarjon az agyad.
Onkontroll is letezik.
Igaz te kisfiu vagy, de rad is igaz, hogy egy fiut ne a farka iranyitson, hanem az esze.
Foglald el magad massal.
Állítólag lehet olyan boxert kapni speckó boltban ami a péniszt leszorítva tudja tartani,hogy ne legyen êszrevehető hogy áll.
Ha valóban már fáj is hogy folyton áll jobb lenne orvoshoz menned.Egyedül is bemehetsznaznorvoshoz hogy beszêlgetni tudj vele.
Ez egy normális folyamat,nem kell kisérletezni semmivel .
Meg van ennek a biológiai magyarázata is .
Kérlek titeket ne beszéljetek ennyire lekezelően.
Én egyáltalán nem gondolkozok a szexen eszembe se szokott jutni max ritkán de akkor se a suliba.És kétlem hogy én meglátom a 60-éves matektanárnőt és arra felállnak.
Más gyerek kiveri hetente 1-szer nekem meg ha nem verném ki naponta minimum 2-szer nem verném ki akkor már fájna meg aludni se tudnák.Nem lehet hogy valami komolyabb gond van.Ja és a 2. válaszolónak már szinte próbáltam mindent pl:3 napig nem vertem ki akkor 10-szer rosszabb volt.Vagy csak 2 naponta egyszer az se volt jobb.És már kezdek beleőrülni ebbe.És szerintem rohadtul nem az önkontrolommal van baj.Gondolom ha itt mindenki ilyen rohadt lekezelően beszélt akkor gondolom itt már mindenki öregebb,mondjátok már el hogy ti ennyi idősen mivel csillapítottátok?
3-as hozzászóló vagyok és én nem írtam arról,hogy a sexre gondolnàl és ezért lenne,én írtam hogy mivel már fàj is nyugodtan menj el orvoshoz,egyedül menjél be hozzà,hogy tudjál ezekről beszêlgetni.
Urológus orvoshoz érdemes lenne elmenni,aki meg elkísér várjon meg szêpen a vàróteremben,hogy te zavartalanul tudj az orvossal beszélni,és meg tudjon vizsgàlni anélkül hogy valamelyik szülőd útba legyen és zavarba hozzon.
Ha erre nincs mód akkor a háziorvos is alkalmas erre,beszélgetni vele.
Az a problémám hogy anyukám-at nem avattam bele ezekbe a dolgokba.Szerintem ezt egy velem korú gyerek se ossza meg az anyukájával.De sajnos apukám elhagyott minket.És anyukám még mindig úgy tudja hogy ha meglátok egy mesztelen nőt akkor kirohanok a szobámból.Ez a vizsgálat érdekelne de nem tudnátok valami ürügyet a hormon szint ingadozására ezen kívül.Mert azért tudni szeretném hogy mi a pontos probléma.
Mert én ahogy levettem valószinüleg nincs probléma de ha van az is minimális...De azért megkönnyebülnék ha valami bajom van és kapok tablettát mint ha nekem kéne "megküzdenem" a hímvesszőmmel.És nem tudom hogy az mennyire befolyásolja a helyzetet hogy a cukorbetegség küszöbén állok 5,9-es cukorral 6-fölött már cukor beteg lennék.
Nyugodtan elmehetsz a hàzi domihoz egyedül is,nem kell hogy anyukád ott legyen,sőt ha nincs ott még felszabadultabban tudsz beszélgetni az orvossal.
Googleba írd be orvostudakozó ott találsz urológust,vagy gyerekorvost is,jeligét adsz meg ês tudsz kérdést írni neki,de miután kiírtad a kérdést alul lesznegy kis kocka ahova egy számot kell beírni(rendszerint megkérdi 1+2 az mennyi)ha ezt is beírtad akkor az orvoshoz eljut a kérdésed
Meg van egy kamaszpanasz oldal,ott kamaszok ïrnak a gondjaikról,le kell regisztrálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!