Szerintetek mi lehet a bal herémnél? Belűl találtam egy kis görcsöt a bal herémnél (kb a tetején) Nem tudom mi lehet az? Menjek dokihoz?
Figyelt kérdés
2015. jan. 18. 21:09
1/9 anonim válasza:
A tetején csatlakozik az ondóvezeték hozzá .Mindent túl lihegtek .
2/9 anonim válasza:
Fáj? Aggódsz emiatt? Ha igen, akkor azt tanácsolom menj orvoshoz! Egyébként semmi bajod nem lesz, ha kicsit megvizsgálják a fütykösöd.
3/9 anonim válasza:
Ha valami szokatlant észlelsz, nem árt, ha megnézeted. Mennyi idős vagy?
4/9 anonim válasza:
Ha nyugtalankodsz emiatt akkor nézesd meg. Amit leritál az alapján ni cs gond. Ne stresszelj
5/9 A kérdező kommentje:
16
2015. jan. 19. 18:59
6/9 anonim válasza:
Akkor már egyedül is el tudsz menni orvoshoz, de nyugodtan megkérheted valamelyik szülődet is, hogy kísérjen el! Abból nem lehet baj, ha elővigyázatos vagy.
7/9 anonim válasza:
Ja az a ondóvezeték.
Sokan meg fürdéskor a mellékheréjüket tapintjàk ki még és attól is beparàznak.
Urológushoz valóban elmehetsz egyedül,ha ennyire paràzol,ha kísérővel akarsz menni akkor az a vàróban maradjon ki,mert nem biztos hogy van külön vizsgàló az orvosnàl ês elég égő lenne ha a kísérőd előtt vizsgàlgatnànak meg ennyi idősen.
Csak tb kártyàt,személyit kell vinni
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2015. jan. 20. 12:51
9/9 anonim válasza:
Én here visszérre gyanakszom ! :) Kitágult ércsomók! Nagyon gyakori betegség ! Amíg nem fáj többnyire fel sem ismerik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!