Az egyik herémnél mintha lenne még valami ez baj? 14/f
Figyelt kérdés
Szóval ma fürdésnél vettem észre hogy mitha lenne ott valami.Megérintettem minden de olyan mintha a herém lenne konkrétan :D remélem értitek (nem szokott amugy fájni).A másiknál egy kicsit nagyobb nem sokkal.Ezzel lehet bármi gondom?2014. aug. 27. 22:46
1/14 anonim válasza:
Nem lehetséges, hogy a mellékheréd? A másik heréden nincs ilyen?
2/14 A kérdező kommentje:
Nem ott nincs semmi ilyesmi.Hogyha az akkor az nagy baj?:o
2014. aug. 27. 23:01
3/14 A kérdező kommentje:
Egxébként ha össze van húzodva akkor nem látom csak mikor hogy írjam :D Löttyedt xd
2014. aug. 27. 23:03
4/14 anonim válasza:
Akkor azt hiszem nem értem pontosan. Az a kérdésed, hogy baj-e, ha a két heréd mérete nem teljesen egyforma?
5/14 A kérdező kommentje:
ÖÖ igen kicsit össze vissza írtam.Igazából az érdekelne hogy az baj-e ha a bal herémbe mint írtam lenne még valami.Hogyha az a mellékhere van ott akkor az baj-e ez érdekelne pontosan :)
2014. aug. 27. 23:10
6/14 anonim válasza:
Mellékhere mindkét herén van. Ezért kérdeztem, hogy érzed-e a másik oldalon is. De ha nem arra gondoltál vagy ezt a valamit csak az egyik oldalon érzed, akkor meg kellene mutatni egy orvosnak! Nem feltétlenül komoly dolog, de jobb a biztonság.
7/14 anonim válasza:
teljesen renben vagy ne parzz midnkinek ilyen :D
8/14 A kérdező kommentje:
Hát lehet azért elmegyek orvoshoz.Igazából eddig annyira nem paráztam :D ugy voltam vele nem fáj annyira nem érdekel felteszek ide egy kérdést.Azért lehet elmegyek valamikor dokihoz :D köszi a válaszokat.
2014. aug. 27. 23:21
9/14 A kérdező kommentje:
Amugy igy tapintásra annyira nem érzem csak feltűnt hogy mintha ott lenne még valami :)
2014. aug. 27. 23:22
10/14 anonim válasza:
de a két heréd nem teljesen ugyanolyan, szal lehet, hogy az egyiken a mellékhere kicsit másmilyen, nagyobb, máshogy helyezkedik el, vagyis nem pontos mása a másiknak. az hogy az egyik kicsit nagyobb, az nem baj, ha 2x akkora, az már probléma lenne. akkor tudod jól kitapogatni, ha elernyed mondjuk egy kád vizben üldögélve a zacskód
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!