Bal oldali mellékherém mintha megduzzadt, megnagyobbodott volna. Tompán fáj is. Mitől lehet? És mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Egyébként tizenöt éves vagyok ha számit.2014. aug. 1. 17:07
1/4 szamo77db válasza:
Nem tudom, mitől lehet, ezért azt javaslom, fordulj orvoshoz vele. Ő tudni fogja, mi a teendő.
2/4 anonim válasza:
Jó ha írod a korod,de te már kész urológus vagy ,ha a mellékhere daganatot is ki tudod tapogatni .Menjél a kollégához,az talán többet tud mondani .
3/4 A kérdező kommentje:
Nincs időm orvoshoz menni a nyaralások miatt. Ezért kérdeztem meg itt, különben elmentem volna. Egyébként a hideg borogatás jó erre mert a neten azt olvastam hogy az jó az ilyesmire?
2014. aug. 2. 21:25
4/4 anonim válasza:
hat pedig csak úgy magától nem dagad meg
de igazad van, végülis 2 heréd van, a nyaralás fontosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!