Fitymaszűkületem van?
Figyelt kérdés
Az utóbbi 1,5-2 hónapban vettem észre hogy nehezebben tudom felhúzni a fitymám eddig nem volt semmi gondom vele a szexuális együttlétek alatt sem, most meg kicsit nehézkesebben csúszik fel minimálisan fáj is merev állapotban elég nehéz visszahúzni nem értem hogy mitől történt történt 19 évesen , van erre valami kenőcs vagy hasonló? Mi lehet a megoldás?2015. jan. 17. 17:28
1/7 anonim válasza:
Pár kérdéssel lejjebb valaki más már feltette ugyanezt a kérdést, akkor, ott mindenki leírta a tőle szokásosat. Miből gondolod, hogy most valaki mást ír majd, és miért teszed fel még egyszer ugyanazt a kérdést, amit más már feltett ugyanazon az oldalon, alig pár kérdés különbséggel?
2/7 anonim válasza:
Te már kenőcsben ne gondolkodj ,elkéstél vele .
3/7 A kérdező kommentje:
Nézegettem a fityma.net oldalt de ott kimondottan az enyémhez hasonló szituációt nem találtam , az ott látható problémákhoz képest az enyém nem tűnik súlyosnak , és azt sem értem hogy miért most jelentkezett ez a probléma ,mindig tökéletesen járt a fitymám amióta az eszemet tudom rendszeresen mostam ,sosem volt túros vagy ilyesmi...
2015. jan. 17. 18:36
4/7 anonim válasza:
Fitymaszűkület bármely életkorban kialakulhat, még akkor is, ha alaposan tisztálkodsz és ügyelsz a higiéniádra, tehát ne okold magad ezért!
Előfordulhat cukorbetegségtől, gyulladástól, de sokszor nem derül ki, hogy mi okozta.
A legjobb, amit tehetsz, hogy felkeresel egy urológust!
6/7 anonim válasza:
Urológiàra bármikor elmehetsz csak tb kàrtya és személyi ig.-ra van szükség hozzá,nem kell beutaló sem.
Meleg vízben is nehezen megy a fityma hàtrahúzása?
De valóban lehet kezdődő fitymaszűkület is,amit ha idejében ha elcsípnek kapsz egy szeroidos kenőcsöt rá,de akkár valamilyen gyulladás is.
7/7 A kérdező kommentje:
Üdv mindenkinek ! Örömmel jelentem be hogy a problémát sikerült egy szteroidos kenőcsel orvosolni majdnem teljesen (Elo com 0,1% mometazon-furoát a neve) Nem mentem el végül orvoshoz,egy ismerősöm adta ezt a krémet neki valami sérülésre írták fel! Annyiban még jelentkezik a probléma hogy rendszeresen kell kenni mert ha abbahagyom akkor fokozatosan visszaszűkül,persze nem teljesen de kellemetlen lesz ismét , inkább kenegetem rendszeresen mint hogy vagdossanak az orvosok,Bátran ajánlom minden sorstársamnak hogy próbálja meg ezt a módszert!
2015. aug. 21. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!