Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületem van?

Fitymaszűkületem van?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már 2 éve nem tudom hátrahúzni a bört és nagyon zavar.nem megy tovább a felétöl mert feszül pedig maszturbálás közben nem zavar anyáméknak még nem mondtam el mit csináljak?

2015. jan. 16. 23:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel az van. Hány éves vagy?
2015. jan. 16. 23:52
 2/12 anonim válasza:
14%
addig verjed mig el nem lazul a bor
2015. jan. 16. 23:53
 3/12 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok
2015. jan. 16. 23:55
 4/12 anonim válasza:
25%
napi 3 alkalom orba szajba fure fara verjed
2015. jan. 17. 00:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ha elmúltál 14 elmehetsz egyedül is orvoshoz. A legközelebbi urológiai szakrendelésre elmész csak taj kártya kel. Az orvos megnézi és ad pontos diagnózist. Mi itt látatlanban csak találgatunk. Nagy valószínűséggel szűkületed van, de ezt nem lehet biztosra kijelenteni. Hasonlót okozhat rövid fék és sejtes letapadás is.
2015. jan. 17. 00:01
 6/12 A kérdező kommentje:
Szüleimnek elmondjam?
2015. jan. 17. 08:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Jobb ha elmondod a szüleidnek. Ha már ők ezt figyelmen kívül hagyták. Beszélj apuddal, mutasd meg neki.
2015. jan. 17. 09:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Mindenképp mond el,mert ha metélést javasol az orvos akkor kell majd a beleegyezésük, ne akkor ttudják meg
2015. jan. 17. 10:03
 9/12 anonim ***** válasza:

Előbb utóbb el kel mondanod. Nagy valószínűséggel műtét lesz a vége. Ahhoz pedig kell szülői beleegyezés.

Én azért javasoltam előbb az orvost, hogy biztos legyél benne mi a bajod. De persze beszélhetsz előbb is a szüleiddel és menjetek el együtt. Akkor a szüleid már ott szembesülnek a problémáddal és meg is beszélhetik az orvossal a továbbiakat.

2015. jan. 17. 10:40
 10/12 anonim ***** válasza:
29%

Fitymaszűkületed lehet.

Fitymaszűkületet nem csak körülmetéléssel lehet megoldani,ezt kerüld is el ha lehet.Ha az orvos ezt hozzná fel mond meg hogy ha lehet ezt szeretnéd elkerülni!

A körülmetélés nem olyan kis dolog ahogyan gondoljak itt.

Csak súlyos fitymaszűkületnél kell metélni!Fitymaszűkületnél bemetszés,fityma plasztika és z plasztika is létezik.

Otthoni fityma tornáztatàs ezt kipróbálhatod:

Meleg vízben próbáltad a fitymàd hàtra húzkodni?

-Meleg vízben minden nap percekig kellen a fitymád hátrahúzogatni de nem erőltetve,csak amennyire tudod erőlködés nélkül és ha szerencsés vagy pár hét alatt azt veheted észre hogy mindig kicsit hátrébb tudod a fitymád húzni és màr nem feszül ekkor a fitymád.

Ha en nem segít,semki javulást nem vennél észre akkor az urológiàra kell menni(helyi kórhàzban nézd meg interneten mikor van rendelési idő),csak személyi igazolvány vagy diak igazolvány és tb kàrtya kell,oda mivel fiatalkorú vagy màr egyedül is elmehetsz,vagy szülővel,baràttal,tesóval.Akivel csak szeretnél az mehet veled.(_amikor kijön az urológián az orvos,vagy aszisztens akkor kell a papírokat odaadni)

A kísérőd vàrjon meg kint,a vàróba és csak a vizsgàlat után menjen be beszélni a dokival,mert előfordulhat,bàr ez ritka(mert többnyire màr van külön vizsgàló ) hogy az urológus orvosnàl az orvosi szobàba nincs külön vizsgáló és ha bemegy veled a kísérő ilyen esetben,ha csak nem fordul el addig akkor az egész vizsgàlatot làtnà.

És már nagy vagy,ez màr elég ciki lenne.

Az orvos először simán csak megvizsgàl ês ambulàns lapot kapsz amin fel lesz tűntetve mi a betegséged és a kezelési javaslat.

TEHÁT:

Először próbàld ki a fityma tornàztatàst és ha nem vàlik be menjél el urológushoz!

2015. jan. 17. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!