Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 20 évesen romokban a testem?

20 évesen romokban a testem?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy egy jelentos idoszakot ki kellett hagynom sportolas tekinteteben, ez nem rajtam mult. Majd elkezdtem edzoterembe jarni fokozatosan csinaltam mindent nem mint az orult. Es fokozatosan jottek ki rajtam ujabb es ujabb problemak. Fajt a vallam a konyokom a terdeim

a combom olyan szinten kattog hogy felek vele mozogni. Es az utobbi idoben a hatam is elkezdett fajni. Orvosnal is voltam a problemaimmal a valasz altalaban gyogytorna volt. Csinaltam is viszont semmi javulast nem ereztem. Kiprobaltam mar gyogymasszort, fizikoterapeutat, csontkovacsot de semmi nem hasznalt igazan. Mit tegyek? Ilyen fiatalon le kell mondanom azokrol a sportokrol amit szivesen csinalnek?

20/F

2015. jan. 7. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem birja a tested ,akkor felesleges erőltetni .
2015. jan. 7. 22:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem próbálj meg valami ízületre való táplálékkiegészítőt, illetve szakorvoshoz eljutni.

Reumatológus.

Nekem a csípőmmel van baj, hideg időben alig tudok járni. Ez az első gyereknél jött elő. Ülőidegzsába.

A másodiknál lumbagos lettem.

Annyit mondott a doki ,hogy a fokozott igénybevétel miatt.

2015. jan. 7. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:
válaszd az úszást, mert az kíméli az ízületeket, később az erős izmok - mint pl a gerinc melletti - majd könnyebben megtartják az ízületeidet és nem lesz vele ennyi gondod.
2015. jan. 7. 22:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Mennyit stresszelsz?
2015. jan. 7. 22:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Hat hajlamos vagyok sokat stresszelni. De nem hinnem hogy ennyire erosen jelenne meg ez a testemben.
2015. jan. 7. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Pedig jobb, ha elhiszed. A leírásodban magamra ismertem, írtam is ki erről több kérdést. Nekem mindenem ropog, a legelképesztőbb helyeken is, pl. a mellkasom közepén a szegycsontom. 13 évesen lumbágóm volt :P És hátfájás, nyakfájás, stb. Én TUDOM, hogy a stressztől van. Nyilván nem csak attól, mert a táplálkozás és a mozgás hiánya is közrejátszik, de szerintem a stressz az elsődleges faktor az ilyen fájdalmakban. Valami olyat kéne találnod neked is, ami ellazít, pl. tánc.
2015. jan. 7. 23:19
 7/7 anonim ***** válasza:
gyógytortan,mozgás segit
2015. jan. 8. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!