20 évesen romokban a testem?
Az a helyzet hogy egy jelentos idoszakot ki kellett hagynom sportolas tekinteteben, ez nem rajtam mult. Majd elkezdtem edzoterembe jarni fokozatosan csinaltam mindent nem mint az orult. Es fokozatosan jottek ki rajtam ujabb es ujabb problemak. Fajt a vallam a konyokom a terdeim
a combom olyan szinten kattog hogy felek vele mozogni. Es az utobbi idoben a hatam is elkezdett fajni. Orvosnal is voltam a problemaimmal a valasz altalaban gyogytorna volt. Csinaltam is viszont semmi javulast nem ereztem. Kiprobaltam mar gyogymasszort, fizikoterapeutat, csontkovacsot de semmi nem hasznalt igazan. Mit tegyek? Ilyen fiatalon le kell mondanom azokrol a sportokrol amit szivesen csinalnek?
20/F
Szerintem próbálj meg valami ízületre való táplálékkiegészítőt, illetve szakorvoshoz eljutni.
Reumatológus.
Nekem a csípőmmel van baj, hideg időben alig tudok járni. Ez az első gyereknél jött elő. Ülőidegzsába.
A másodiknál lumbagos lettem.
Annyit mondott a doki ,hogy a fokozott igénybevétel miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!