Teljesen normális, amin testem?
Figyelt kérdés
Történt az eset, miszerint a nagy hidegben, fázást elkerülve, az ölembe ült a lány, kabátom széthúztam, és a kabát alatt ölelve kereste a meleget. Igen m, ezzel nincs is gond. Míg ölemben volt, éreztem, hogy a hímvesszöm elkezdett merevedni. Nem kell nagy merevségre gondolni, remélhetöleg észre se vette a lny. Ez alatt, a nagyon enyhe merevdés alatt egy kevés ondó is távozott.
Nem volt még dolgom növel, és azt szeretném tudni, hogy ez teljesen normális? Hozzá szokok, és el fog múlni?
2014. okt. 29. 14:58
1/5 anonim válasza:
Jól reagálsz, nem kell annak elmúlni. :-)))
2/5 szamo77db válasza:
Minden rendben van, örülj neki!
3/5 anonim válasza:
Ezt hívják előváladéknak, és bizony ez teljesen normális :))
4/5 anonim válasza:
Majd 80 éves korodban már nem fog megtörténni.
5/5 anonim válasza:
A 3 as írja jól,szexuális izgalom váltotta ki .Lehet ez 80 éves korodban is ,hisz a nemi szervek életünk végéig működő képesek.Reggel ültesd oda az asszonykát,és este érzed valami megmozdult,és nedves lett a vége .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!