A barátnőm rám nyitott a wc-n és látta, hogy pisilés után megtörlöm a makkom wc papírral (hogy ne legyen pisis). és csodálkozott. Megkérdeztem, hogy miért csodálkozol? Mondta, hogy még nem látott nagyon ilyet.
Szerintem ez tök higiénikus, és nincs benne semmi gáz!?
Van aki hasonlóképpen szokott cselekedni?
én értelek, de énmég sosem találkoztam pisis pénisszel:)
pedig az én barátom asszem nemtörli meg, de sosem éreztem pisi ízt, és sosem láttam pisifoltot a gatyában. őszintén mondva nekem eszembe sem jutott sohasem h megkéne h törölje. mindig tiszta neki, és ápolt.
Márpedig ha a pisis fütyköst nem törlöd meg, a pisicseppek a makkodon maradnak, összekeverednek a fitymafaggyúval és szmegmát (fitymatúrót) alkotnak, aminek erős pisiszaga van. Ráadásul, ha nem mosod, nem törlöd, az előbb vagy utóbb megköti a bacikat, az úgy jobb lenne?
Éppen ezért inkább megmosom vagy megtörlöm. A csajok rühellnék, ha nem tenném, én is elvárom tőlük, h. kimossák ill. kitöröljék a pinájukat. De ennek alapnak kéne már lennie.
Gyerekeknél is hátrahúzták régen az anyák, nem csoda, hogy sokkal kevesebb volt a problémás gyerek is. (fityma- és makkgyulladás, fitymaletapadás...)
hát figyi a barátom minden nap mos péniszt, fürdés közben.
orálisan elég sokszor elégítem ki, de még sosem volt szmegmás/túrós, mindig ápolt, tiszta, szép, és az illata is megfelelő. pedig ő nem mossa a fütyköst minden egyes pisilés után.
énis mosom a nemiszervem minden nap, pisilés után megtörlöm, dehát én lány vagyok. de minden orál előtt nemmegyek ki a fürdőbe h megmossam magam lent. de rám sem volt még sosem panasz, énis tiszta vagyok, nem büdös, és nincsen kóros folyásom sem.
lám, ígyis tisztának lehet lenni, ha nem mosod magad alul egyfolytában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!