Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Most tényleg én vagyok hülye,...

Most tényleg én vagyok hülye, vagy más is kezet mos pisilés előtt?

Figyelt kérdés
Szerintem sok minden tapadhat a kezemre, ezért én pisilés előtt is megmosom a kezem, de a haverok kinevettek. Szerintetek?
2011. jan. 2. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jó szokás hogy tiszta kézzel fogod meg a műszert. :D De utána is mosd meg.
2011. jan. 2. 15:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Valójában én még nem hallottam ilyenről, de szerintem teljesen igazad van. Ha bele gondol az ember, ez lenne a normális.
2011. jan. 2. 15:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha otthon vagy, akkor szerintem nem kell, de ha valahol máshol mész el WC-re, akkor jó, ha kezet mosol :)
2011. jan. 2. 15:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Zsír! Akkor nem vagyok annyira paranoiás. :) Utána is megmosom, alap. :P
2011. jan. 2. 15:55
 5/8 Hol? válasza:
100%

Igazából az etikett is úgy írja elő, hogy előtte és utána is kezet kell mosni !

Illetve Torrente is megmondta : " Kétféle ember van, aki hugyintás előtt most kezet és aki utána. Én előtte mosok kezet ! Miért ?! Megmondom ! Mert az Én cerkám szent cerka ! Meg kell őtet tisztelni ! Mert Ő a világuniverzum közepe, a boldogság csővezetéke ! Van fogalmad róla, hogy burjánzanak a mikrobiák és a bakteriálisok? Ott vannak az utcán, Te meg markolással felhordod őket... Pedig meg kell becsülni ! Én csak röhögök az olyan ürgéken, akik megfogják maguknak, aztán rohannak kezet mosni ( ha-ha ) mintha az számítana ! "

2011. jan. 2. 16:19
 6/8 anonim ***** válasza:
88%

Hali és BÚÉK!

"Hol?" válaszával MAXIMÁLISAN egyetértek.

Én még csak annyit fűzök hozzá, hogy bár mindigis kezet mostam előtte és utána, most karácsony előtt 1 évvel megkeresett >>priviben egy srác, akit végül teljesen körülmetéltek, miután HPV-fertőzést kapott vhonnan, azonban nem tudni hogyan szedte azt össze, szűz létére!? Nem érzem magam paranoiásnak, de ez megerősítette az a tényt bennem, hogy hasznos, ha odafigyelünk arra, hol és hogyan végezzük kis és nagy szükségleteinket.

Ennek rendje és módja szerint, ahol van műanyag ülőke a fülkében és van biztosítva víz ill. (folyékony) szappan is, előtte egy kevés WC-papírt hasznos dolog megnedvesíteni vízzel, egy másikat meg víz mellé szappannal, amelyekkel javasolt áttörölgetni az ülőke-részt. Először a szappanossal az ülőke felszínét, majd az a részét is a papír egy másik oldalával, ahová a bré kerül, majd utána a csak vizessel áttörölni ugyanezen pontokon, végül letörölni szárazzal. Az egész után kezet mosok, és "elfoglalom a helyem a trónon." ;-)

Igaz 5 perc ez az egész, és a komolytalan társak most biztos hülyének néznek, hogy ilyesmit csinálok, azonban NEKEM MEGÉRI megcsinálni ezt a procedúrát előtte, mert én vigyázok a saját egészségemre, és nem kockáztatom, hogy mittomén, kapok egy ülőkéről egy HPV-fertőzést, azt' engemet is körülmetélnek, mint azt a srácot, aki hozzám fordult, és akinél REJTÉLY, hogyan kapta meg azt a fertőzést.

BÚÉK és üdv: EE

2011. jan. 2. 19:39
 7/8 A kérdező kommentje:

MOL benzinkútaknál terjed a Marché lánc, és nagyon modern, automata vécéket üzemeltetnek.

Az egyik ilyennél van, hogy automatikusan lemossa az ülőkét, ha egy érzékelő előtt elhúzod a kezed. Ráadásul minden mozgásérzékelős, semmit sem kell megfogni. Nagyon higiénikus.

2011. jan. 3. 12:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Dr. House is mos kezet előtte, az egyik részben kiderül.
2011. jan. 16. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!