Pisilés után? Mit tegyek? Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Pisilés után mikor végeztem úgy érzem teljesen üres vagyok de felhúzom a gatyám és általában még jön 1 kicsi adag vizelet. Nagyon kellemetlen főleg ha nem otthon vagyok. Ha pedig leülök közvetlenül vagy 1-2 perccel utána még 1 kis adag kijön.2011. máj. 17. 11:51
1/5 A kérdező kommentje:
Ez lemaradt a végéről 20/F
2011. máj. 17. 11:57
2/5 Smartguy86 válasza:
Ezért szokás megrázni pisi után :D De ha a csőben marad, akkor húzd végig az ujjaidat alul a húgycső mentén és nyomd ki a maradékot.
3/5 anonim válasza:
az utolsó jól mondta, emellett figyelj arra is, h a nadrág alul ne nyonja a húgycsövedet, emiatt engm is ért már kellemetlenség.
4/5 anonim válasza:
A húgycsőben simán maradhat, változó, hogy kinek mennyire kell kifacsarni a gyíkot, hogy minden kijöjjön. Ismerek olyat, aki meg is törli pont emiatt, bár neki vannak prosztata gondjai is.
Arra tényleg figyelj, hogy semmi ne szorítsa el a vizelet útját, ha kell, kicsit told le a gatyádat.
5/5 anonim válasza:
Az előttem szólók mindent leírtak jól, nem ismétlem őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!