Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mikor kezdek el szőrösödni...

Mikor kezdek el szőrösödni annyira kisfius vagyok a többiekhez képest még?

Figyelt kérdés

2015. jan. 1. 18:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? Sehol sem szőrösödsz még?
2015. jan. 1. 19:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Majd ha több tesztoszteron férfi hormont termelnek a tökeid .
2015. jan. 1. 19:18
 3/9 anonim ***** válasza:
51%

Hát 12-13 éves kor legelejénmár az átlag fejlettségűeknek van fanszőrük.13,5-14 évesen azért egész sok fanszőrük van már.

Akik elég alacsonyak azok van hogy akár évekkel később kezdenek csak el szőrösődni,van hogy majdnem 14 évesek mire pál pihéjük lesz vagy még később és elég pici a nemiszervük is akár.Ha elég alacsony az illető van hogy csak 16-18 éves kora után kezd férfiasabban kinèzni.

Korod?

Mióta van szőröd?Magasságod?

2015. jan. 1. 21:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Én most töltöttem be nemrég a 15-ot, én kB 2 éve szőrösödom, de nekem is van olyan haverom aki teljesen szőrtelen és van olyan is aki kész "medve"...
2015. jan. 1. 23:26
 5/9 anonim ***** válasza:
51%

15 évesen nagyon ciki amikor total csupasz valaki hiszen egy 12 éves kisgyerek is már szőrös,és nagyon égő amikor 6. Osztályos fejlettebb egy középiskolásnál.

A 15-16 éveseknek màr inkább férfiasnak,magasnak kellene lenniük mégha gyerekes is az arca mint hogy általános iskolásnak nézzék.

2015. jan. 2. 14:03
 6/9 anonim válasza:
46%
Ahol szorosodni akarsz ott borotvalkozz. Mindenhol van egy minimalis, alig lathato szor es a szor erosodik ha borotvalod. Hidd el ahol szort akarsz ott borotvald. Amugy valtozo h ki mikor szorosodik szival ha nem 20 eves vagy nem kell parazni.
2015. jan. 2. 18:49
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
Nem kell borotválni.
2015. jan. 2. 19:47
 8/9 anonim ***** válasza:
51%

Korod,magasságod,apukád magassága? döntő lenne abban,hogy meg tudjuk mondani mennyit is fogsz fejlődni,nőni még!

Ezekről írjál

2015. jan. 2. 19:59
 9/9 anonim ***** válasza:

16 éves korodban.

De kérdezd meg a férfi felmenőidet, ha ez akkora nagy probléma neked, mert a fejlődési ütem öröklődik.

2015. jan. 4. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!