Mikor fogok szőrösödni? 16/F
Figyelt kérdés
sehol se vagyok szoros, tudom kesonero vagyok.:(2013. nov. 11. 20:34
1/10 anonim válasza:
Szó szerint sehol? Tehát farok tájékán se sehol? Mert akkor lehet el kéne menned valami kivizsgálásra, hogy nem-e valami rendellenesség miatt van.
2/10 A kérdező kommentje:
mit csinálnak az olyan vizsgalatokon?
2013. nov. 11. 20:39
3/10 anonim válasza:
Ami késik ,nem múlik.Későn érő vagy,még nem termelődött elég férfi hormon ehhez .
4/10 anonim válasza:
A serdülő kor ugye úgy következik be h az agy jelet küld és akkor a hormonjaid szétáradnak a testedben szörösödsz szóval szerintem menj beszélj orvossal
5/10 A kérdező kommentje:
ezzel tisztába vagyok , de mikorra fog termelődni? :/
2013. nov. 11. 20:40
6/10 anonim válasza:
Ha eddig nem kezdtél el, akkor el kéne menni a háziorvoshoz és megkérdezni. Gondolom vérvétellel kiderítik hogy mivan.
7/10 anonim válasza:
A hormonok már most is termelődnek,csak ez még kevés hozzá
8/10 A kérdező kommentje:
csomószor voltam már vérvételen(nem ezügybe) de gondolom ha baj lett volna azt mondták volna nem? :s
2013. nov. 11. 20:49
9/10 anonim válasza:
Van aki 18 évesen kezd el, és a szomszédunk fia, pedig 21 évesen kezdett el szőrösödni. Elég későn, és zavarta is, orvoshoz is ment, de mondák, hogy majd beindul magától, és lám beindult, azóta semmi extra nem látszódik, ami ezt jelezné. Egy volt osztálytársam pedig 17 évesen kezdett el szőrösödni is, meg nőni mint a gomba.
Az egyik munkásunk pedig arcra a mai napig nem szőrösödik, és már 53 éves.... szóval van ez így.
10/10 anonim válasza:
16 évesen már el kellett volna kezdened serdülni. Kérj beutalót a háziorvosodtól endokrinológiai szakrendelésre!
Elképzelhető, hogy annak, hogy későn érsz genetikai okai vannak (erről a szüleidet tudod megkérdezni).
De lehetnek más okai is, amik általában kezelhetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!