Van még rá esély hogy fogok nőni?
Figyelt kérdés
Most vagyok 17 éves(fiú) 165cm vagyok kb, de a családban mindenki 175-180 között van(férfiak). Kérdeztem már szüleimet azt mondták hogy a mi családunkban mindenki kicsike aztán 17-18 évesen kezd el nőni, de néztem a régi képeket kb 13-14 évesen is voltam már 165 centi, azóta meg semmi. Várhatok még növekedésre, vagy nem?2013. júl. 8. 17:42
1/7 anonim válasza:
kb 24 éves korodig még simán nőhetsz
2/7 A kérdező kommentje:
köszi, hogy ezt írtad, így egy kicsit jobb. csak eléggé foglalkoztat ez a téma mert elég idegesítő ilyen kicsinek lenni
2013. júl. 8. 18:06
3/7 anonim válasza:
Az öcsém 19 évesen nyúlt vagy jó 20 cm-t, így elérte a 190 cm magasságot :)
4/7 anonim válasza:
Az teljesen kizárt hogy 24 éves korodig növésben legyél .
20 éves korodig reménykedhetsz .
5/7 A kérdező kommentje:
nálunk a családban mindenki ilyen korba kezdett növekedni, és elég szar látni hogy 2-3 éve szerintem nem nőttem semmit.. nem tudom hogy elértem-e a végleges magasságom. kb már 2 éve borotválkozom is sokan mondták hogy nem kellett volna.
2013. júl. 8. 20:26
6/7 anonim válasza:
Attól, hogy leborotválod az arcod, nem áll meg a növekedés.
7/7 anonim válasza:
Van esélyed még nőni.
Mondjuk én pont kb. 17 évesen álltam meg a növésben, de talán jobb is ez így (190 lettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!