Fogok még nőni odalent?
Semmit nem kell tenned,a nemi érés,és a kamaszkor befejezéséig növésben van .1-2 cm re biztosan számithatsz.
Valójában 15-17 között áll be a végleges méretre .
Hossza nálam is hasonlatos, csak sokkal vastagabb (6 környéke) ami miatt kisebbnek látszik, ráadásul én elég magasnak számítok (190) és nekem is van egy jó 20-as súlyfeleslegem (105 kiló vagyok) - ideálig lenne egy 90 kilós eredmény, rossz hogy ágyékra is hízok... Pedig nekem is benne lenne egy +2.
De te még csak 15 vagy így még magától is nőhet, de jobb ha diétázol kicsit.
Engem nem győz meg a "méret nem számít" elv. Naponta cáfolják meg pont ezen az oldalon a csajok.
Bár lehet 1.trollkodnak 2.nem is csajok csak bunkó csávók akik ezzel szórakoznak 3.fiatalok és nem tudják mennyi az annyi
Kicsit későn válaszolok, de:
Igen, még nőhet.
A másik meg az, hogy ha a szerelmeddel fogsz lefeküdni, akkor nem fog igazán számítani az, hogy mekkora. Meg lehet lenni így is. Teljesíts jól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!