Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fogok még nőni odalent?

Fogok még nőni odalent?

Figyelt kérdés
15 vagyok és szerintem kicsi a péniszem. Van egy kis súlyfeleslegem tehát körülötte van egy kis zsír.mereven: 14 cm és olyan 4 cm vastag.
2013. júl. 10. 07:30
 1/7 anonim ***** válasza:
No, ha a zsírt leadod, máris nagyobbnak fog tűnni. De inkább gondolkozz azon, nem a méreted fog számítani a lányoknál, hanem az, amit csinálni tudsz vele, akármekkora.
2013. júl. 10. 07:46
 2/7 A kérdező kommentje:
De már leadtam 15 kilót és lehet nagyobb de nem vettem észre. Mit tegyek?? Kérlek segítsetek
2013. júl. 10. 08:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Semmit nem kell tenned,a nemi érés,és a kamaszkor befejezéséig növésben van .1-2 cm re biztosan számithatsz.

Valójában 15-17 között áll be a végleges méretre .

2013. júl. 10. 09:19
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem 12 és 4 cm vastag
2013. júl. 10. 11:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Hossza nálam is hasonlatos, csak sokkal vastagabb (6 környéke) ami miatt kisebbnek látszik, ráadásul én elég magasnak számítok (190) és nekem is van egy jó 20-as súlyfeleslegem (105 kiló vagyok) - ideálig lenne egy 90 kilós eredmény, rossz hogy ágyékra is hízok... Pedig nekem is benne lenne egy +2.

De te még csak 15 vagy így még magától is nőhet, de jobb ha diétázol kicsit.

2013. júl. 10. 11:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Engem nem győz meg a "méret nem számít" elv. Naponta cáfolják meg pont ezen az oldalon a csajok.

Bár lehet 1.trollkodnak 2.nem is csajok csak bunkó csávók akik ezzel szórakoznak 3.fiatalok és nem tudják mennyi az annyi

2013. júl. 10. 11:44
 7/7 anonim válasza:

Kicsit későn válaszolok, de:

Igen, még nőhet.

A másik meg az, hogy ha a szerelmeddel fogsz lefeküdni, akkor nem fog igazán számítani az, hogy mekkora. Meg lehet lenni így is. Teljesíts jól!

2013. júl. 28. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!