Legkésőbb hány éves koromra kell elkezdődnie szőrösödni a hónaljamnak?
Figyelt kérdés
2014. jan. 24. 13:45
3/15 anonim válasza:
amúgy meg addig örülj, amíg nem szőrös
5/15 A kérdező kommentje:
Mit tegyek, ha még 15 éves koromban sem kezdődött el?
2014. jan. 24. 14:40
6/15 anonim válasza:
Semmit sem kell tenned! Majd kinő! Ne aggódj!
7/15 anonim válasza:
Ha 20-ig nem, akkor már nem igen fog.
8/15 A kérdező kommentje:
Komoly van olyan akinek soha nem nő?
2014. jan. 24. 15:56
9/15 anonim válasza:
Nem hallottam még olyanról hogy valakinek a hónalja ne lett volna szőrös. De 18 körül úgyis le fogod borotválni, szóval ez nem olyan nagy gond azt hiszem, ha nem nő egyáltalán.
Olyat hogy férfinak nem nőtt arcszőrzete viszont már hallottunk.
10/15 anonim válasza:
Nekem elég későn kezdett el nőni a hónaljszőröm, több évre rá, hogy lent megjelent már.
Én ennek kimondottan örülök, hogy nem vagyok az a szőrös fajta. Hónaljban is ritkább, arcomon is ritkább, szinte nincs is. Még normális kecskeszakállam vagy körszakállam sem tudna lenni, de tök jó, hogy elég hetente 1x vagy max 2x borotlválkoznom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!