Legkésőbb hány éves koromra kell elkezdődnie szőrösödni a hónaljamnak?
Figyelt kérdés
2014. jan. 24. 13:45
11/15 anonim válasza:
Mindenképpen lesz hónajszőröd is idővel.
Nekem lennt 11,5 és a hónajam 12 évesen szőrösödött.13 éves korban azért már sokaknak szőrösödik a hónaja,14 évesen ritka akinek csupasz lenne.
Hónajszőrről annyit nem mindenki borotválja és europában amikor orvosi sorozatokat nézek ahol strandon vadásznak fiatalokra beszélgetés és vizsgálatra rávevés céljából,vagy filmeket nézek ott csupadz hónajű férfit,fiatalt nem látok.
☺
12/15 szamo77db válasza:
Ezt nem lehet így egy pontos számjeggyel megadni. Egyénenként változó.
14/15 anonim válasza:
nekem 15 évesen kezdett kb. nőni, borotválkozni 19 évesen kezdtem, de a péniszemnél olyan 12-13 éves koromban kezdett.
15/15 anonim válasza:
Örülj hogy még nem kezdett el... Ha ott elkezd, jön majd a has, arc, nemiszerv körül, mellkas és így tovább....
Én is 15 vagyok, de én már arcon borotválkozok, mellkasom borostás, a hasam, honaljam és a farkam szőrös... Tényleg örülj még nem kell ezzel foglalkoznod.
15/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!