Állandó szexuális vágy, erekció, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok. Az a problémám ,hogy egy kis átfutó gondolat, akár egy női arc vagy szem látványa , vagy már egy kis lágy szellő is, elég erős szexuális vágyat és persze erekciót vált ki. Bármit csinálok mindig ez van. Például most szünetben egyszerűen napi nagyon sokszor végzek önkielégítést mert máshogy nem bírom. Ha van barátnőm , ha nincs mindig ez a helyzet. Egyszerűen ez már őrület, minden nap minden percében egyfolytában ez az inger jön, és jó lenne már egy kis nyugi.Mit tehetnék?2014. dec. 29. 14:16
11/12 anonim válasza:
#10: 16 évesen nekem 12 orgazmus után is felállt egész nap. Egyszerűen akkor atomerőműként dolgozott Stanley
12/12 anonim válasza:
Sport jó ötlet, előttem is sokan írták. Én gimiben voltam ilyen, elkezdtem kosarazni, meg kondizni, jól kigyúrtam magam. Ha lefáradsz, és főleg lefoglalod magad, akkor kicsit jobb, és ha izmos vagy meg sikeres a sportban, akkor a nőket is könnyebben levadászod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!