Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Állandó szexuális vágy,...

Állandó szexuális vágy, erekció, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok. Az a problémám ,hogy egy kis átfutó gondolat, akár egy női arc vagy szem látványa , vagy már egy kis lágy szellő is, elég erős szexuális vágyat és persze erekciót vált ki. Bármit csinálok mindig ez van. Például most szünetben egyszerűen napi nagyon sokszor végzek önkielégítést mert máshogy nem bírom. Ha van barátnőm , ha nincs mindig ez a helyzet. Egyszerűen ez már őrület, minden nap minden percében egyfolytában ez az inger jön, és jó lenne már egy kis nyugi.Mit tehetnék?

2014. dec. 29. 14:16
1 2
 1/12 anonim válasza:
81%
Ez valami csajozós szöveg? :D
2014. dec. 29. 14:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Alapjában ez ebben a korban normális is .Kivédeni csak úgy lehet ,ha más dologgal ,témával eltereld a figyelmed róla .

Dolgoznak a férfi hormonjaid rendesen .Majd 60 körül már a vihar is alig mozgat meg XD

2014. dec. 29. 14:22
 3/12 anonim ***** válasza:

16-18 évesen, ha már megláttam egy jó nőt az utca túl oldalán, felállt. Ez elég természetes. Ha zavar, nyugodtan kérdezd meg a háziorvosodat.

Amúgy meg van egy vicc pont erről:

"- Doktornő! Három napja folyamatos erekcióm van. Mit ajánl?

- Heti 100 ezer forintot!"

2014. dec. 29. 14:25
 4/12 anonim ***** válasza:

Igen, ez az a korszak, amit nagybátyám csak annyival rendezett le, mikor kérdeztem, hogy "még a legyet röptében is megba...nám" :)

Valaki jól leírta, keress valami más elfoglaltságot, vagy sportolj valamit :)

2014. dec. 29. 14:26
 5/12 A kérdező kommentje:
Szóval épp ez a problémám, csinálnék én más dolgokat, de ezek a gondolatok egyszerűen sokszor nem hagynak koncentrálni sem. Volt barátnőm már, de nem sokat segített a dolgon.
2014. dec. 29. 14:28
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha nőre, női cuccra, női biciklire stb reagálsz, az teljesen oké s. Idővel elmúlik...
2014. dec. 29. 15:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Fúh hát a korodban ez normális. a tudat alattid dolgozik , és ha tudatosan is koncentrálsz ilyen dolgokra az rádob egy lapáttal 70 körül nincs már ilyen bezzeg
2014. dec. 29. 16:07
 8/12 anonim válasza:
én kb ugyan így vagyok sokszor és csak 14 vagyok
2014. dec. 29. 21:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Sport? Sportolás közben a vér a végtagjaidba áramlik és nem fog felállni.
2014. dec. 30. 00:02
 10/12 anonim ***** válasza:

Vagy nem élsz át elég erős orgazmust, vagyis nem elégülsz ki kellőképpen. Ezért gyorsan újra kanos leszel.

Maszturbálni is tudni kell. ;)

2014. dec. 30. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!