Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan, és miként izmosodjak...

Zoltán3420 kérdése:

Hogyan, és miként izmosodjak ki annyira hogy a kinézetem elfogadható legyen? Több lent! 14/F

Figyelt kérdés
Kicsit teltebb, 14 éves 9.osztályos fiú vagyok. Mivel még nincs semmilyen testem, csak egy elég 'méretes'hájrétegem, nem merek konditerembe járni a sok állat közé. 178cm vagyok és 68kg. Hogyan kezdjem el, hogy nézzek ki valahogy?Étrend, vagy...?

2014. dec. 26. 21:59
 1/8 anonim ***** válasza:

"nem merek konditerembe járni a sok állat közé"

Gondolod, ők így születtek? Lófszt! Ők is elkezdték valammikor, mégpedig

2014. dec. 26. 22:09
 2/8 anonim ***** válasza:

"nem merek konditerembe járni a sok állat közé"

Gondolod, ők így születtek? Lófszt! Ők is elkezdték valamikor, mégpedig hasonló okokból, mint most te.

2014. dec. 26. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Neked nem is kell meg konditerembe jarnod.

Elso az etrend, hagyd el a cukros kajakat, egyeb hulladekokat.

Aztan kezdd el a sajat sulyos edzest es az aerobot. 3-4 ev mulva meg johetnek a vasak.

Semmirol sem vagy lemaradva, nyugi.

2014. dec. 26. 22:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Konditerembe gyúrni az igénytelenek járnak, akiknek olcsó izmok kellenek, 0 teljesítőképességgel.

Járj SPORTOLNI, úszni.

2014. dec. 26. 22:44
 5/8 anonim ***** válasza:

"akiknek olcsó izmok kellenek, 0 teljesítőképességgel. "

LOL.

2014. dec. 26. 23:28
 6/8 anonim ***** válasza:

178cm magasság és 68 kg,ha csak nem írtad el a kg-ot,egyáltalán nem sok.

Nem csak izomkoloszusok járnak kondizni és so sportág(úszás,evezés,küzdősportok,kosárlabda stb van ami közül választhatsz,nem csak gyúrni lehet.

Minden sport,helyes étkezéssel hasznos tud lenni ha jól csinálják.

Otthon is lehet tornászni,elmész futnu,pár ezerért veszel pár súlyzot felüléseket csinálsz mellette,fekvőtámaszokat stb.

2014. dec. 27. 12:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Sorry sok sportágat akartam írni ami közül lehet választani,és futást
2014. dec. 27. 12:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne is menj konditerembe, semmi értelme, 14 évesen szerintem nem is ajánlott. Inkább menj futni, biciklizni vagy úszni. Mellette pedig otthon is edzhetsz, felülések, fekvőtámaszok. És ez ingyen van, nem kell havonta többezer forintot kiadnod feleslegesen terembérletre. A végén ráadásul fitt leszel és erős, nem pedig egy felfújt lufi.
2014. dec. 27. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!