Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez még elfogadható 18 évesen?

Ez még elfogadható 18 évesen?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy a serdülőkorban kialakulhat a mellbimbó mögött duzzanat, vagy mi de ha ez még 18 évesen nem múlt el akkor is rendben van?
2010. jún. 2. 21:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Az ott is marad.
2010. jún. 2. 22:02
 2/9 anonim válasza:
nekem is van én 19 vok,és 1 éve voltam okivál és nem mondott rá semmit,sztem még nöni fog és azért van még ott, van nem tom:)
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, milyen duzzanatról olvastál, de ha én duzzanatot éreznék a mellemben, akkor bizony nem próbálnék meg abban reménykedni, hogy ez normális, hanem rohannék az orvoshoz...

Elég sokat hallani mostanság a mellrákról ahhoz, hogy az ember komolyan vegye!

Inkább menj el orvoshoz, még ha azt is mondja, hogy túlreagáltad, mint, hogy késő legyen!

4/9 anonim ***** válasza:
3. válaszoló sztem a kérdező hímnemű :D
2010. jún. 2. 22:04
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
A mellbimbó mögötti duzzanatot, ami a serdülőkorban alakul ki, úgy hivnák, hogy mell. Ne aggódj, a legtöbb lánynak van, sőt a fiúknak sokszor az tetszik a legjobban akinek a legnagyobb a duzzanata. Amelyik lánynak meg nem lesz duzzanata, az később általában nagyon szégyelli.
2010. jún. 2. 22:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Basszus :D szerintem fiú a Kérdező! :)

Ez serdülőkorban alakul ki gyceromastia a neve,ha jól tudom,16-17 éves korban általában elmúlik de ha nem akkor sztem jó ötlet lenne ha elmennél egy orvoshoz. Van akkinek ez megmarad felnőtt korban is,annak akinek nem tetszik az egy kis műtétre elmegy ahol eltávolítják! Szerintem menj el dokihoz,ha nem vagy nyugott :) Üdv.

2010. jún. 2. 22:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia, az előttem szólók helyesen mondták, gynecomastia-ról van szó. az esetek egy részében valóban elmúlik magától, de ha 2 évnél tovább fennállnak a tünetek, akkor valószínűleg nem is múlik el magától. Ilyenkor kis esztétikai műtéttel lehet korrigálni. Érdemes háziorvost felkeresni, hormonszinteket kivizsgáltatni, majd utána a területileg illetékes plasztikai sebészeten elvégeztetni a műtétet. úgy tudom a gynecomastia műtétet a tb támogatja tehát ingyenes, főleg ha panaszokat okoz pl. fáj, vagy pszichés gondokat okoz.
2010. jún. 2. 23:03
 8/9 A kérdező kommentje:
igen fiú vagyok. tényleg oda kellett volna írnom de hát nekem biztos leesett volna hogy férfi a kérdező főleg akkor ha a kérdés a férfiak egészsége kategóriában van.
2010. jún. 3. 19:25
 9/9 A kérdező kommentje:
amúgy köszönöm a válaszokat;)
2010. jún. 3. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!