Valami bajom van? Lennt bővebben
Az utóbbi 1-2 hétben elkezdett "húzódni" a bal emllbimbóm. illetve nem is húzódik, csk fáj hogy ha hozzáérek és valami kemény dolgot észleltem alatta. megnyomtam és a mellemből valami átlátszó foyladék jött ki. Teszem hozzá fájt amikor meg nyomtam. Volt már egyszer hasonló, de nem emlékszem pontosan, hogy ugynailyen volt-e. Apu azt mondta, hogy ez a kamaszkorral jár. Mit csináljak?
17/F
Naugye! :-)
Okos döntés volt megkérdezni a védőnőt, mégha ezáltal kétszer hallottad szinte uazt. És így van, ne piszkáld, ne nyomogasd, mert akkor gyulladni fog. Azt nem mondom, hogy nő leszel, XD ...de a genuine gynecomastia az ezzel jár, csak nem váladékozással. Apatejet meg hiába várnál belőle, nem fog jönni... XD ...max alul.
És remélem megfigyelted a védőnő vizsgálati módszerét: Nagyon jó tapasztalatszerzési lehetőség!
Fontos tudnod, hogy a férfiaknál is előfordul6 a mellrák, tehát a melleidet, a kulcscsont alatt és mellett, vmint a hónaljárokban is meg kell vizsgálnod 1-2 hetente fürdés után, hogy meg tudd tapasztalni, ha változás van vhol. A mellek mellett még a hímvessződet és a heréidet is meg kell vizsgálnod, mindent állva is és fekve is, ez fontos, a te érdekedet szolgálja!
Ennyit meg ne parázz a dokitól! Ha muszáj, menj el és férfiasan nézz szembe a problémáddal! Ha csak tovább vársz, a dolgok mindig amiatt fajulnak el.
A tanácsokért meg nincs mit, csak fogadd meg, kben xart sem érnek, ha nem fogadod meg, ahogy ez zömmel sajna lenni szokott. :-T
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!