Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A pénisz mérete növelhető?

A pénisz mérete növelhető?

Figyelt kérdés

Hallottam már nyújtó gyakorlatokról, amelyek elméletileg hatásosak és egészségesek, de egyes urológusok azt állítják, hogy nem azok. Hallottam már különböző tablettákról is, (pl. a VIRILYS-ről), ami állítólag több centis növekedést garantál pár hónap alatt, de valaki szerint az is kamu.

Most akkor mi az igazság? Valamelyik módszer tényleg használ vagy nem érdemes egyikre se időt/pénzt áldozni?

2014. dec. 21. 12:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
jelentem 22 éves vagyok
2014. dec. 22. 20:18
 12/14 anonim ***** válasza:

akkor már ne mfog semmti nöni

amuyg nekem 14 éves koromba leállt a növekedés mindenhol...

2014. dec. 22. 22:22
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Egyébként én úgy hallottam, hogy 24 éves korig még nőhet, de ez inkább arra vonatkozik, aki későn érő típus.. szerintem.

2014. dec. 23. 12:43
 14/14 szamo77db ***** válasza:
Akárhogy lesz is, az járjon a fejedben, hogy a méreted már most megfelelő, boldoggá tudsz vele tenni egy lányt! Nem mellesleg magadat is. És nyugodj meg, minden rendben van. Még egyszer kérlek, semmilyen "nyújtási módszert" ne próbálj ki! Csak kárt tehetsz velük magadban.
2014. dec. 24. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!