Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A pénisz mérete növelhető?

A pénisz mérete növelhető?

Figyelt kérdés

Hallottam már nyújtó gyakorlatokról, amelyek elméletileg hatásosak és egészségesek, de egyes urológusok azt állítják, hogy nem azok. Hallottam már különböző tablettákról is, (pl. a VIRILYS-ről), ami állítólag több centis növekedést garantál pár hónap alatt, de valaki szerint az is kamu.

Most akkor mi az igazság? Valamelyik módszer tényleg használ vagy nem érdemes egyikre se időt/pénzt áldozni?

2014. dec. 21. 12:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Erekciót próbáltad már?
2014. dec. 21. 13:01
 2/14 anonim ***** válasza:

Nézd, tablettától semmiképpen sem lesz nagyobb, csak beveszel egy csomó cuccot amiről kb azt se tudod, hogy mi van benne.

Aztán... hát valaki szerint nyújtható, és valaki szerint nem, én még nem próbáltam, elégedett vagyok a méreteimmel :D

Miért, neked mekkora, hogy növelni akarod?

2014. dec. 21. 13:17
 3/14 anonim ***** válasza:
Egyedül műtéttel lehet nagyobb méretet elérni annál, mint amekkorát a természet adott, de azzal is csak max. 2 cm-t és az sem garantált! Semmi mással! Szóval bármiféle gyakorlatot, eszközt, tablettát hallottál, az mind-mind átverés, hülyeség és nem igaz!
2014. dec. 21. 13:23
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem érdemes kockáztatni, a gyógyszerekben ki tudja, mi van, nyúzni meg felesleges. A végén maximum csak azt éred el, hogy nem fog rendesen felállni.
2014. dec. 21. 13:25
 5/14 anonim ***** válasza:

Igen,növelhető,lankadtból merevbe ,XD

Te még hiszel a csodákban ?

2014. dec. 21. 14:33
 6/14 szamo77db ***** válasza:
Amire te gondolsz, olyan nincs! Tehát ezek a "csodaszerek" mind hazugság. Csak a pénzedet akarják elvenni lelketlen, szemét emberek. Ne hagyd magad bolonddá tenni nekik!
2014. dec. 21. 16:44
 7/14 anonim ***** válasza:

A gyakorlatokkal kapcsolatban higgy az urológusoknak! A hatásosságuk nem igazolt, de komoly sérüléseket szerezhetsz magadnak velük!

A neten kapható csodaszerek pedig általában ellenőrizetlen forrásból származnak így még abban sem lehetsz biztos, hogy mi van bennük (akár egészségre káros anyag is lehet)! Ha bizonyított lenne a hatásosságuk, akkor nem csak az interneten árusítanák őket jó pénzért!

Inkább próbálj megbarátkozni a méreteddel!

2014. dec. 21. 19:02
 8/14 A kérdező kommentje:
14 cm merev állapotban :D Eddig még egyik barátnőm sem panaszkodott, legalább is felém nem :P de én úgy érzem, lehetne nagyobb is..
2014. dec. 21. 21:11
 9/14 szamo77db ***** válasza:
Lehetne, de így is teljesen jó! Megnyugodhatsz, nem lesz semmi baj. Ha egy mm-t sem nő már, akkor sem. De előfordulhat, hogy nő még egy kicsit.
2014. dec. 22. 08:12
 10/14 anonim ***** válasza:
hány éves vagy ?
2014. dec. 22. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!