Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14éves vagyok és fityma...

14éves vagyok és fityma szűkületem van és 7 cm felállva lehet köze hozzá?

Figyelt kérdés
Csak felállva nem jön le a bőr.Műtét után megfog nőni hamar?
2014. dec. 15. 15:32
 1/10 Trafó1 ***** válasza:
Fitymaszűkületet meg kell csináltatni, a makk kifejlődését gátolhatja a fitymaszűkület.
2014. dec. 15. 15:38
 2/10 Trafó1 ***** válasza:
Semmi nem nő hamar.
2014. dec. 15. 15:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Figyelj! Millióegy topikban mindenki leírt már korábban is mindenki, minden okosságot, erre kiírsz te is még egy ugyanolyan kérdést! Azt is leírtuk már, hogy a pénisz növése így is, úgyis bekövetkezik, ha egy kicsit vennéd te is a féáradságot és nézegetnél erről képeket, hidd el, találnál olyan képet, ahol felnőttnek merev a fitymája meg szűk, szóval nem, nem függ tőle, és műtét után se fog megnőni!
2014. dec. 15. 15:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Nincs hozzá köze! A méreted azért ekkora, mert még a serdülőkor elején lehetsz.

A következő években majd növekedni fog, ne aggódj!

A szűkületed miatt viszont beszélned kellene a szüleiddel és forduljatok urológushoz!

2014. dec. 15. 15:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Lehet hogy ez menne mereven is ,egy kis sikosítóval ,Mihelyt éreztek kis fájdalmat ,be is van fejezve a kisérletezés .Eddig talán eszedbe sem jutott ,hogy teljesen hátra kellene húzni .Az sem biztos ,hogy műtenének .

Sok fiutól megkérdeztem ,mit mondott a doki ? Adott kenőcsöt,és tornáztassam sokat .A tiéd meg még bőven növésben van.tágulni is tud

2014. dec. 15. 16:05
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem fog műtét után megnőni!A fitymaszűkületnek nincs köze a péniszed méretéhez!

Meleg vízben próbáltad a fitymád tornáztatni?

Meleg vízben a fitymát hátra kell húzkodni de csak amennyire tudod,nem erőltetve,de nagyon óvatosan,és ha szerencsés vagy akkor javulást tapasztalhatsz,ha nem jön be urológushoz kell menned.

Urológushoz nem kell beutaló,csak tb kártya,a helyi kórházban csak a rendelési időt kell megnézni.

Felállva mennyire tudod hátrahúzni a fitymát?

A fitymaszűkületet nem csak körülmetéléssel lehet helyre hozni,hanem van fityma plasztika és bemetszés is.Bemetszéskor a fitymán ejtenek egy vágást,a pénisz alsó részén és lazítanak rajta.

Ha lehet a körülmetélést próbáld elkerülni,elég hosszú a gyógyulási ideje,tehát ha elmész orvoshoz,akkor mond is meg ha megvizsgált hogy ha lehet szeretnéd elkerülni.

Ha műteni kell a műtét időpontját ti is bármikorra tehetitek akár,tehát későbbi időpontot is megbeszélhettek akár.Csak ne siessétek el mit döntettek és nézzetek nagyon utána.

Viszont minél előbb menjél el urológushoz,akár egyedül is mehetsz,baráttal,testvérrel akár,szólj a szüleidnek és most szünidő alatt menjetek el!!!

Ha szégyenlős vagy akkor beszéld meg hogy aki elkísér vagy várjon meg kint a váróba,vagy ha bemegy veled akkor ha nem lenne az orvosi szobába vizsgáló rész elkülönítve akkor forduljon majd el addig.(bár többnyire van külön vizsgáló)

De szólj otthon és menjél el dokihoz!

2014. dec. 19. 21:19
 7/10 anonim ***** válasza:
41%-ossal vigyázz, veszélyes mert többet okoskodik, mint amit tud, ha pedig mások kritizálják, fűt-fát kitalál rájuk, hogy befeketítse, és kiforgatja mások kommentjeit,miközben belőle lopkodja ki a tanácsok egy részét, amibe belekutyulja a hü lye sé ge it is!
2014. dec. 19. 23:31
 8/10 anonim ***** válasza:

61%-os veled kell vigyázni,mert gyerekes vagy és mivel egy témánál nem értettünk egyet,más véleményen voltunk így ahol látod a százalék számom mindenhova odaírogatsz.

Szánalmas és gyerekes vagy!

2014. dec. 22. 16:30
 9/10 anonim ***** válasza:

61%-os amúgy annyira szánalmas vagy mivel egy másik nick nevet is használsz,mert mindenhova ugyanezt a szöveget írod be és más a százalék számod közben.Nevetséges vagy!

Kérdező!

Te meg valóban vagy próbáld ki a fitymát meleg vízben tornáztatni hogy egyáltalán mennyire tudod hátrahúzni vagy és ez lenne a legjobb szólj a szüleidnek,akár egyedül is elmehetsz ha ez kínos neked és menjél el urológushoz.

A meleg vízben próbáltad a fitymád tornáztatni?

Vagy szóltál a szüleidnek?

2014. dec. 22. 16:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Pontosan erre a viselkedésre számítottam tőled! Ezzel is bizonyítottad, hogy te még csak most keltél ki a tojásból, de már most okosabbnak tartod magad, mint amilyen okos valójában vagy. :D

Ha annyira okos vagy, akkor azt mért nem veszed észre hogy "neked is több nickneved van" mert te is van még ahol 42%-os vagy, Hápogi?

Egyébként nézd már vissza azt a hozzászólást, amibe belekötöttél, mert szerintem nem nézdted vissza, ezért is van gond a felfogásoddal, és ezért fröcskölsz itt össze-vissza! És ha már itt tartunk,a te viselkedésedet itt már több kérdező és kommentelő leírta, te meg egészen eddig mindenki másra mutogatsz csak magadra nem. Vedd már észre, mindenkinek elege van itt belőled, meg a felelőtlenségre buzdító tanácsaidból! Azt a 13 évest is a te tanácsod juttatta kórházba, amikor azt tanácsoltad neki, hogy szakítsa fel a fürdővízben a fitymáját! Hogy megkaptad a magadét az anyjától is? Nem volt neked elég az, amit akkor megcsináltál?

Közveszélyes egy ürge vagy! Vakon diagnosztizálsz és tanácsolsz! Ha én megcsináltam volna azt, amit te tanácsolgatsz itt vakon mindenkinek, akkor én is a kórházban kötöttem volna ki, arra mérget vehetsz!

2014. dec. 22. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!