Hogy mondjam el a szüleimnek a fityma szűkületem?
tippet kérnék hogy álljak oda? a bátorság meg van csak nem tudom hogy :S 15 vagyok ha mégis kérdezné valaki :)
amúgy merev állapotba se megy hátra meg lankat be se :S de lankatt állapotban lehet héra menen csak sok a bőr meg nem merem hátra húzni annyira :S kérhetek valamit tippet? :(
Ha közölnéd velük, megvernének, vagy kitagadnának? Ezt az anyucidnak még a kicsi korodban kellett volna észrevenni.
Vagy egyedül menj el előre az orvoshoz, vagy ha nem mersz, akkor bizonyára meg kell mondanod, hogy vezessenek el hozzá.
Ha nagyon nem mered elmondani, akkor magad is meg oldhatod a fityma szűkűleted.
Egyszerüen minden nap fürdésnél be áztatod a kb 5-15 percig míg közbe mosakodsz. Utánna meg probáld hátrább húzni a fitymát,de ne hogy egyből a makk alá húzd mert ha ennyire szűk akkor ott ragadhat és parafamózis ki alakulhat.Ami akár a péniszed végzetét is jelentheti ha nem tudod vissza húzni a makra vagy nem mész egyből orvoshoz. Minden nap kicsit hátrébb probáld húzni és a max 1 hónap alatt vissza lehet hozni normális állapotba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!