Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem all fel neki. Mi ilyenkor...

Nem all fel neki. Mi ilyenkor a celszeru?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Harom honapja vagyunk egyutt a baratommal. Eddig siman meglehetett volna az aktus..valahogy ez elhuzodott,amit nem is banok. Az utolso ket "probalkozasnal" felallt neki...es ahogy elkezdtem neki az elojatekot ket percen belul lelankadt neki. Azt mondta,hogy ilyen sose volt meg nala. Azt sejtem,hogy mivel meg szuz vagyok kicsit megfelelesi kenyszere van nehogy rosszul csinalja majd. Most kezdte az egyetemet es elegge nehezen megy neki az atszokas. Eleg sokat stresszes is most. Lehet,hogy ez jatszik kozre? Tudtok tanacsot adni,hogy legkozelebb ha ilyen helyzetbe leszunk mi ilyenkor a tenni valo? Nagyon szeretjuk a masikat es latom rajta,hogy nagyon szegyelli ezt es nem akar tobbe ilyet. Elore is koszonom!

2014. dec. 13. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
89%

" nagyon szegyelli ezt es nem akar tobbe ilyet"

Sajnos ezzel belekerül egy olyan spirálba, ami miatt nem fog neki menni.

Beszéljétek meg, hogy két 2 hétig nincs szex, csak összebújtok, megmasszírozzátok egymást, de aktus nem lesz, akárhogy is alakul.

A teljesítménykényszert ki kell iktatni, mert amíg van, addig nem fog menni.

2014. dec. 13. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:
gipsz
2014. dec. 14. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:
na ha ilyen marad a pasid, akkor kínlódás lesz vele az egész élet. vannak ilyen depressziós,--kudarcokkal teli férfiak, akikkel az akció csak kínlódás, inkább keres az ember lánya mást, akivel nem kell kínlódni.
2014. dec. 14. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:
utolsó, remélem nincs pasid, mert aki veled összekerül...
2014. dec. 16. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!