Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális az ilyesfajta mereved...

Normális az ilyesfajta merevedési zavar?

Figyelt kérdés

Párommal már huzamosabb ideje együtt vagyunk, és nem értem, hogy mi történik...eddig csak nála tapasztaltam ilyet:

Szex közben többször lekókad neki, és rá kell segíteni, hogy folytatni tudjuk a szexet..Eleinte magamat hibáztattam, hogy "nem érez, biztos tág vagyok" de ezt a részét megbeszéltük és velem minden rendben. Már régóta együtt vagyunk, egy csomószor szexeltünk, szeretjük egymást, szóval a lelkis részét szerintem kizárhatjuk.Más tapasztalt ilyet?

2014. dec. 13. 00:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Akkor az is előfordulhat, hogy esetleg tényleg kissé tág vagy, és nincs megfelelő szorítás ahhoz, hogy ingerelje a péniszét.

Ez alapesetben nem gond, ha tényleg már nyáladzik az "éhségtől", de ha éppen nem tombol benne a libidószint akkor már lehet gond.

2014. dec. 13. 00:45
 12/30 A kérdező kommentje:
ezt az eshetőséget azért vetettük el, mert elmondása szerint ha ujjaz, "kettétöröm az ujjait", izmos vagyok, és még a nőgyógyászati papírjaimra is "normális" van írva
2014. dec. 13. 00:47
 13/30 A kérdező kommentje:
neki viszont (bocsáss meg) elég kicsi a pénisze, és nem valami vastag
2014. dec. 13. 00:48
 14/30 anonim ***** válasza:

Na figyelj, alapvetően egy férfinál a szex rész sokkal "stresszesebb". Ha esetleg kudarcot vall, azt teljesen másképpen éli meg mint egy nő, ha esetleg nem nedvesedik be olyan hamar, mert azzal gyorsan lehet valamit kezdeni, a testünk bizonyos részeinek viszont nem tudunk csak úgy parancsolni, mint pl. a hímvesszőnek sem.

Tehát lehet, hogy itt már régóta az a szituáció áll fenn, hogy alapvetően görcsöl hogy jaj, mi lesz ha megint lekókad. Nos az biztos, hogy az ilyen gondolatmenet semmiféle építő jelleggel nem hat a szexuális életre. Ergo át kell lendíteni ezen a pszichés akadályon és akkor szerintem nincs gond.

2014. dec. 13. 00:51
 15/30 anonim ***** válasza:

Hát akkor a túl nagyot ki lehet zárni.... és az elmondásból itélve hiába vékony, ha te is elég szük vagy hozzá.... bár ha tényleg nagyon vékony.... de ha Te ezt kizárod akkor "biztos" nem az.

Viszont azt mondtad mindenfélét próbáltatok már.... az is egy probléma ha túl sok extrém helyzetben volt már veled... mert egy idő után már minden unalmasnak tűnik.

Ez nem lehet gond? túlhajszoltátok az extrém élvezeteket?

2014. dec. 13. 00:53
 16/30 A kérdező kommentje:
Többnyire ha szexelünk az mindig valamennyire "extrém", szeretünk durvák lenni. Csináltuk nyilvános helyeken, de azokból mind orál lett..ő kezdeményezőbb volt. Voltak beöltözős szerepjátékok is, de mivel az embernek nincs minden nap affinitása ilyeneket csinálni, ezek nem mindennaposak, de vannak. Én csak azt szeretném, hogy normálisan végig tudjunk csinálni egy aktust úgy, hogy bennem megy el, nem egyéb módon.
2014. dec. 13. 01:04
 17/30 A kérdező kommentje:
Szóval nem a vággyal van a baj, vagy azzal h nem vagyok számára elég izgató. Lehet h csak az a gond, h máshogyan jobban esik neki? Pedig gumit se használunk.. (1x kellett, reménytelen volt..
2014. dec. 13. 01:07
 18/30 anonim ***** válasza:

Tökéletesen megértem az igényedet, természetes.

Ellenben ez kicsit úgy hangzik, hogy neki viszont a normális nem elég, nem fizika természetű gondja lehet, de nem is lelki. Egyszerüen a normális neki nem elég izgató, nem kap elég stimulációt egy hétköznapi szeretkezéstől.

2014. dec. 13. 01:08
 19/30 anonim ***** válasza:
Akkor csináljátok esetleg ritkábban, és nyújtsátok hosszabbra az előjátékot.
2014. dec. 13. 01:11
 20/30 anonim ***** válasza:
Milyen értelemben méret, és súlytöbblet?
2014. dec. 13. 01:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!