Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkület? Merevedési...

Fitymaszűkület? Merevedési zavar? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem is tudom hol kezdjem az elején az a lényeg hogy egy ideje gyanakodtam hogy fitmyaszűkületem van, de orvost nem kerestem fel, itthon viszont próbálgattam hátrahúzni a fitymám és aztán tulajdonképpen rájöttem,hogy vissza tudom húzni a bőrt csak néha víz segítségével és merev állapotban is sikerült és nem is érzek fájdalmat, bár nagyon furcsa érzés. Viszont ha merev állapotban van a péniszem visszahúzott bőrrel egy idő után lelankad,nem úgy mint sima állapotban a bőr visszahúzása nélkül. Most egy alkalommal le szeredtem volna feküdni egy lánnyal és gondoltam semmi akadálya hiszen vágülis vissza tudom húzni a bőrt a péniszemről és egészen addig míg eljutottam volna a konkrét aktusig merevedésem volt, ám mire felhelyezhettem volna az óvszert egszerűen lelankadt és nem tudtam visszaállítani mererv állapotba. Nem tudom,hogy ennek pszichés oka volt-e mert nagyon izgultam az tény,vagy valami orvosi problémám van. Gondoltam arra hogy esetleg a bőr elszoríthatja a makkot és azért van merevedési zavarom? Vagy az elszoríott makk ájdalmas? Mert fájdalmasnak nem éreztem és lila sem lesz tőle a péniszem csak a pereme lila de az egyébként is. Továbbá még elég száraz szokott lenni a makkom. Mi lehet a probléma? 16/F

2014. dec. 6. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ideges voltál és most azért lankadtál le. Ez mással is előfordul. De a fitymádnak lankadtan és mereven is könnyen hátrahúzhatónak kellene lennie, szóval fel kellene keresned egy urológust, mert a fitymaszűkület szexnél akadályozhat a későbbiekben.
2014. dec. 6. 15:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is lelankadt mikor végre odajutottam az első lyukhoz... de neked ha fájni fog, akkor tényleg menyj orvoshoz. Sok sikert haver.
2014. dec. 6. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Biztos hogy pszichés oka volt a lelankadásodnak .Konkrétan

ezt a bőr hátra húzása okozhatta ,mert erre figyeltél,mi fog vele történni .Kicsit többet tornáztasd ,és valamilyen

sikositó krémmel.

2014. dec. 6. 16:07
 4/5 A kérdező kommentje:
en arra lennek kivancsi,ha nem faj es hatra is jön rendesen a fityma attol meg elszorithatja-e a makkot ezzel a merevedest akadalyozva?
2014. dec. 6. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Ahhoz nagyon kell hogy szorítson, de idővel ez ki fog nyúlni. Nem hiszem, hogy emiatt nem állna fel vagy épp lelankadna. Csak mikor merev, húzd hátra a bőrt, hogy nyúljon. Ezt tanácsolom neked.
2014. dec. 6. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!