Normális az ilyesfajta merevedési zavar?
Párommal már huzamosabb ideje együtt vagyunk, és nem értem, hogy mi történik...eddig csak nála tapasztaltam ilyet:
Szex közben többször lekókad neki, és rá kell segíteni, hogy folytatni tudjuk a szexet..Eleinte magamat hibáztattam, hogy "nem érez, biztos tág vagyok" de ezt a részét megbeszéltük és velem minden rendben. Már régóta együtt vagyunk, egy csomószor szexeltünk, szeretjük egymást, szóval a lelkis részét szerintem kizárhatjuk.Más tapasztalt ilyet?
A lelkis rész sose kizárható, sőtt valószinüleg az, de ez nem azt jelenti gondok vannak köztetek.
Ha sok stressz éri valamiért, munkában suliban vizsgák vannak, az simán okozhatja, mert képtelen a teljes koncentrációra, és ezt akár észre se veszi.
Ahhoz, hogy elejétől a végéig működjön a dolog, ahhoz 100%-os beleélés és koncentráció kell..., igen, a férfi részéről is.
Esetleg kicsit jobban hozd tűzbe, simogatás, csókolgatás, ha egyszer feláll, akkor már szervi probléma biztos, hogy nincs a háttérben.
1# Lehetséges még fizikai ok is természetesen, pl hormonháztartás probléma, ami szintén lehet lelki eredetü is, de teljesen fizikai probléma is. Alacsony tesztoszteron szint mellett a merevedési gondok bizony gyakoriak.
De az is hogy nincs is igazán kedve szexelni... megesik hogy valaki belefásul és kedtelenül csinálja már, valamivel fel kell dombi a dolgot, hogy izgalamsabb legyen a számára.
Ha eddig nem volt gond vele akkor nema méret a gond.
Nagyon nagy szerszámnál lehet gond, de a megmerevedésével eleve, ami egyszer meg tud keményedni annak nincs méretgondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!