Ez lehetséges vagy csak véletlen egybeesés? 17 éves fiu vagyok. Többi lent.
Figyelt kérdés
Azt vettem észre magamon hogy amikor majdnem napi rendszerességgel önkielégítek akkor jóval több pattanás jelenik meg rajtam , amikor viszont csak egy hónapba 2-3 akkor nagyon kevés vagy eggyáltalán nincs.
Lehetséges h ezért van több pattanásom
Ti hogy vagytok ezzel?
2014. dec. 12. 12:45
1/8 anonim válasza:
A látásoddal minden rendben van?
2/8 anonim válasza:
Nem ettől van,masztizz csak nyugodtan .
3/8 anonim válasza:
Ez legfeljebb véletlen egybeesés. Maszturbálj amennyit jólesik!
4/8 anonim válasza:
Jéé, kibírod egy hónapba csak 2-3x? :D
17/f
5/8 szamo77db válasza:
Én sem hallottam arról még, hogy a maszturbálástól egyre több pattanás jelenik meg. Ez már megint valami hülyeség, mint a megvakulás, gerincsorvadás, stb. Ne adj rá semmit, amikor kívánod, könnyíts magadon.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket :)
Amugy ja, simán kibírom akár egy hónapig is nélküle.
2014. dec. 13. 15:06
7/8 anonim válasza:
Természetes, hogy több patanásod lesz, a hormon túltengés miatt, ha napi 3x rárántasz, simán megesik...Nem árt mértéket tartani, próbáld meg heti egy lakalomra lecsökkenteni, s tuti nem lesz többet ilyen.
8/8 anonim válasza:
GratxD! Én egy napig nem birom ki :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!