Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy meleg? (lent bov)
Figyelt kérdés
Romeón egyik ismerősömet megtaláltam,de mindig is csajozot meg csaj mániás.Miért lehet fent??2014. dec. 7. 21:00
1/22 anonim válasza:
biszex, ki akarja próbálni, keres valakit stb..
2/22 A kérdező kommentje:
Nehezen hiszem el róla.Hogy derítsem ki hogy tényleg meleg-e vagy biszex. Itt lakik a városban,egyik szomszéd srác:)
2014. dec. 7. 21:03
3/22 anonim válasza:
és te hogy hogy megtaláltad ott fent..? lehet h meleg vagy..?
5/22 A kérdező kommentje:
én meleg fiú vagyok:) Régebben barátkoztunk:D
2014. dec. 7. 21:04
6/22 A kérdező kommentje:
írnék de attol félek hogy valaki felhasználja a képeit..
2014. dec. 7. 21:05
7/22 anonim válasza:
miért tenné azt bárki is?
meleg társkeresőkre nem kerülnek fel az emberek csak úgy véletlenül :D a profilján az adatok rendben vannak?
8/22 A kérdező kommentje:
egy kép van csak róla:/ kitöltve nincs a profil.ha meleg lenne én biztosra bejönnék neki szerintem:)
2014. dec. 7. 21:08
9/22 anonim válasza:
akkor is írj neki. ha ő az, felismer, és jó lesz, ha nem ő, valószínűleg nem ismer téged.. mit veszíthetsz?
10/22 A kérdező kommentje:
Tudnom kell hogy meleg-e:P
2014. dec. 7. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!