Mi ez az egész a hímvesszőmmel? Mire utalnak ezek a tünetek?
Egy jó ideje van egy csomó urológiai problémám. Ezek a következők:
- a húgycsövemet alulról megnyomva erős, intenzív csípő, viszkető érzésem van
- a makkomnál merev állapotban olyan érzés, mintha lenne gy szorítógyűrű, és attól fölfelé valahogy fáj
- a makkomnál a bőröm enyhén ég, fáj, ha merev állapotban többször hátrahúzom
- és ami a legriasztóbb: "használat" során egy idő után valahogy fellép egyfajta gyengeség, mintha elfáradna az az izom, ami mereven tartja a hímvesszőmet. Ha sokáig izgatom, akkor egy idő után valahogy olyan, mintha izomlázam lenne csak a péniszemben. És utána az a csípő fájdalom, amit a húgycsövemben érzek, átalakul fájdalomból egy kényelmetlen érzéssé. Nem fáj, csak valahogy "sajog". Ezek a tünetek mind önkielégítéskor jelentkeznek. És ha egymás után többször önkielégítek (amire nehéz rávennem magam, mert megfájdul a hímvesszőm), akkor utána nagyon megfájdulnak a gátizmaim. Gyakran van olyan, hogyha elalvás előtt izgatom magam, akkor éjjel felébredek és kibírhatatlanul fáj a herém és a fenekem közötti terület. Olyan, mintha nagyon erős izomláz lenne ott. Mintha meg lenne feszülve és nem bírna ellazulni, mint mikor begörcsöl a lábunk.
Rengetegszer voltam urológusoknál, nem egynél és valahogy senki nem tudott választ adni arra, hogy mik ezek a tünetek. Volt, hogy találtunk baktériumot a vizeletemben vagy az ondómban, de máskor meg nem volt. Aztán megint volt. Valahogy mintha véletlenszerű lenne a teszt eredménye. Antibiotikum-kúrákat is csináltam már, de valahogy sose volt változás, és nem tudom, meddig érdemes szedni, mert egy idő után nagyon legyengíti az immunrendszert. Még proktológusnál is voltam, arra gyanakodva, hogy valamiféle aranyér-szerű szövődmény lehet a háttérben, de ő se talált semmit. Az egyetlen értékelhető dolgot ő mondta: gyakran találkozik fiatalemberekkel az enyéimhez hasonló fájdalmakkal, és azt mondta, a sok stressz lehet egy ok. Na, az van, de ezzel nem vagyok előrébb. Olyan, mintha csupa olyan tünetem lenne, amivel nem tudnak mit kezdeni az orvosok.
Valami ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!