Szóval pontosan melyik, mekkora részt távolítanak el a péniszről? Valaki tudna nekem egy képet mutatni egy körülmetélt illetve egy nem körülmetélt hímvesszőről? Csak hogy egymás mellett lássam, hogy összehasonlítsam.
Köszi! Igen, ilyen képeket én is találtam, igazából pont azért kértem itt képet, mert olyanra lennék kíváncsi, ami igazi, valódi fénykép, nem csak egy rajzolt valami.
2014. nov. 7. 15:11
4/12 anonim válasza:
Valóban jól látod kérdező,csak egy sablon képet mutatott a válaszoló .nem mindenkinél egyforma nagyságot vágnak le ,
A doki műtét előtt a makkon előre húzza a bőrt,majd kb a makk felénél körbe rajzolja ,és itt vágja körbe .Majd az aló megmaradt részt összevarja .Ekkor még a féket is eltávolítja .
2014. nov. 7. 15:40
5/12 anonim válasza:
Lehet, hogy a linkelt kép sablonos, de az utánam író még ennyire sem volt képes, inkább csak mások válaszának értékelésében "jeleskedik".
Szegény srác, nem tökönszúrják előtte, hanem össze szúrkálják... Akkor inkább csinálják enélkül, csak gyorsan.
2014. nov. 9. 22:26
9/12 anonim válasza:
A körülmetélés kisműtétet minden esetben érzéstelenitésben végzik, a gzerekeknél pedig általában altatásban. Nem érzel belőle semmit, mert teljesen el lehet érzésteleniteni a területet. Az, hogy mennyit vágnak az orvostól függ, de általában a teljes előbőrt eltávolitják, mert a körülmetélés akkor éri el az egészségügyi hatását, ha a műtétet követően a makk teljesen szabadon marad. A fitymaféket nem minden orvos oldja meg. Van aki meghagyja, van aki bemetszi és vannak akik azt is eltávolitják. A körülmetélés után a fitymaféknek semmi szerepe nincs, ha azt szeretnéd, hogy alul is sima legyen, akkor beszéld meg az orvossal műtét előtt.
2014. nov. 10. 12:55
10/12 anonim válasza:
A makkot fedő bőrt levágják,lecsonkolják.Én valahogy ebben semmit szépet nem látok.
És nem értek egyet hogy egészséges embereknél,gyerekeknél akaratuk ellenére,beleegyezésük nélkül levagdossák a bőrük egy részét,nem is beszélve arról hogy 4-6 hét mire begyógyul teljsen és van akiknél a hirtelen csupasszá vált makk nem a legjobban viseli ezt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!