Nagyon érzékeny a makkom, el tudok tőle menni pár mp alatt, mit csináljak hogy változzon? 14f
Baromira érzékeny volt ha hozzáért valamihez --> megoldottam hogy mindig hozzáérjen valamihez.
Logika nonpluszultrája, komolyan :)
Magad megcsonkítása helyett simán elérhetted volna ugyanezt ha kicsit komolyabban birizgálod a makkodat – idővel és használattal érzéketlenedik az, nem kell ehhez megerőszakolni.
Akkor legalább nem csak én vagyok így :D
Szóval ha mindig birizgálom akkor lehet hogy adig sokszor el fogok menni, de egyszer csak érzéktelenedik?
14 évesen nekem is meglehetősen érzékeny volt, pár évvel később meg gond nélkül tudtam órákig is hátrahúzva hordani, ehhez meg nem kellett egy hónapig felépülnöm egy felesleges műtétből, és még csak meg se kellett pusztulnom abban hogy csak hozzáérni tud dolgokhoz és nincs más...
Szóval nem, nem kellett volna folyamatosan birizgálnod egész nap, de mazochistának se kellett volna lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!