Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nagyon érzékeny a makkom, el...

Nagyon érzékeny a makkom, el tudok tőle menni pár mp alatt, mit csináljak hogy változzon? 14f

Figyelt kérdés
Hokizást bírom egy fél óráig is akar, de ha hátra húzom a bőrt, és csak a végét simizem vagy ilyesmi akkor fél perc alatt is el tudok menni. Ez akkor ciki ha mondjuk suliba úgy áll és a boxer kicsit dörzsöli akkor rögtön meg kell igazítanom mert pár pillanta alatt érzem hogy már mindjárt...

2014. dec. 9. 18:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
hallottál egyáltalán már bármit a körülmetéléstől, azon kívül, hogy a zsidók is körül vannak metélve?
2014. dec. 15. 08:56
 12/17 anonim ***** válasza:
64%
Igen, hallottam. De első körben nem az a megoldás, hogy kell megcsonkítani egy 14 éves gyereket, mert érzékeny a makkja. Még ki sincsenek fejlődve az erogén zónái, tombolnak a hormonok és nincs még önkontrollja.
2014. dec. 15. 10:37
 13/17 anonim ***** válasza:
azért, ha annyira érzékeny, hogy a boxer dörzsölésétől is elmegy az ember, hozzáteszem én is ilyen voltam, az nem azzal van összefüggésben, hogy 14 éves és még nincs kifejlődve... a kor ezen a problémán nem fog változtatni.
2014. dec. 15. 17:39
 14/17 anonim ***** válasza:
49%

Baromira érzékeny volt ha hozzáért valamihez --> megoldottam hogy mindig hozzáérjen valamihez.

Logika nonpluszultrája, komolyan :)

Magad megcsonkítása helyett simán elérhetted volna ugyanezt ha kicsit komolyabban birizgálod a makkodat – idővel és használattal érzéketlenedik az, nem kell ehhez megerőszakolni.

2014. dec. 16. 23:45
 15/17 anonim ***** válasza:
persze, járhattam volna éjjel nappal utcán, iskolában, munkahelyen a gatyámba dugott kézzel és simizhettem volna a makkomat, hogy megerősödjön... biztosan nem néztek volna hülyének...
2014. dec. 17. 09:18
 16/17 A kérdező kommentje:

Akkor legalább nem csak én vagyok így :D

Szóval ha mindig birizgálom akkor lehet hogy adig sokszor el fogok menni, de egyszer csak érzéktelenedik?

2014. dec. 17. 17:44
 17/17 anonim ***** válasza:

14 évesen nekem is meglehetősen érzékeny volt, pár évvel később meg gond nélkül tudtam órákig is hátrahúzva hordani, ehhez meg nem kellett egy hónapig felépülnöm egy felesleges műtétből, és még csak meg se kellett pusztulnom abban hogy csak hozzáérni tud dolgokhoz és nincs más...

Szóval nem, nem kellett volna folyamatosan birizgálnod egész nap, de mazochistának se kellett volna lenni :)

2014. dec. 17. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!