Mivel lehetne ápolni a makkomon a bőrt, hogy kevésbé legyen száraz és érzékeny?
Sokszor nagyon kellemetlennek érzem az érintéseket vele, akár szex közben is (az elején), a síkosító hatására elmúlik. Nincs mögötte semmilyen fertőzés, teljes nemi betegség panelt felvették rajtam, minden negatív. :) Szerintem a pesti vízre reagál így a bőröm, ha hazamegyek vidékre, pár nap alatt rendbe jön.
Exem enyhe nőgyógyászati problémája után (ahol szakszerűen mindkettőnket kezeltek, végig kellett szednem nekem is az ő két kúra gyógyszerét, minden alsónemű fertőtlenítő mosás, stb.) én is ráálltam az intim szappan használatára, jelentősen javított a helyzeten, de nem oldotta meg. (Direkt férfi intim szappan, 4-es ph-val.)
Valószinű hogy a szárazságot a klóros viz okozza.
Erre baba krém a jó. Minden makk érzékeny amit fityma fed.Még pedig azért,mert a makkon lévő érző idegvégződések életben vannak .A metélteknek kevésbé van ilyen gondjuk,mert ezek mind elsorvadnak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!