Mit csináljak ha a péniszemen lévő bőr végén száraz bőrdarabok találhatók? Illetve ha a makkomon mielött ilyen fehér kis bors méretű darabkákat találok? Csak már kíváncsi vagyok hogy mi az, meg valamikor erjesztő szagot érzek, ilyenkor mit csináljak?
Hát, szüleidnek meg kellett volna tanítaniuk téged, hogy mosni kell :) De elkezdeni sose késő.
Húzd hátra a fitymádat és öblítsd le vízzel, minden este. Van aki ellenzi a szappan (stb.) használatát, de sokaknak semmi bajuk nem volt ezzel – megpróbálhatod azt is, csak mindenképpen alaposan öblítsd le a területet a szappan után, ne maradjon szappanos!
Aztán pár nap múlva meg jelentkezz, hogy mi a helyzet a száraz bőrrel.
Engem a szüleim úgy tanítottak, hogy használjak szappant a makkon is, de vannak, akiknél nem így van. Nekem sose volt bajom a szappan használatával, de vannak, akik érzékenyek rá.
A logika benne (ha nagyon szeretnénk a szokáson túl keresni benne logikát) az, hogy a makk (és a fityma belső oldala) ugyanúgy nyálkahártyás felület, mint a szájüregünk vagy a szemhéjunk belső oldala. És ezeken se használunk szappant, sőt, kifejezetten kellemetlen, ha igen.
Egyelőre nézd meg szappan nélkül a dolgot, aztán ha úgy is büdös / koszos marad, akkor próbáld meg szappannal, de jól öblítsd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!