Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nagyon érzékeny a makkom, el...

Nagyon érzékeny a makkom, el tudok tőle menni pár mp alatt, mit csináljak hogy változzon? 14f

Figyelt kérdés
Hokizást bírom egy fél óráig is akar, de ha hátra húzom a bőrt, és csak a végét simizem vagy ilyesmi akkor fél perc alatt is el tudok menni. Ez akkor ciki ha mondjuk suliba úgy áll és a boxer kicsit dörzsöli akkor rögtön meg kell igazítanom mert pár pillanta alatt érzem hogy már mindjárt...

2014. dec. 9. 18:36
1 2
 1/17 Vadkorte81 ***** válasza:
11%
Huzz ra zoknit....ha az nem jo,gumizd ossze a veget...
2014. dec. 9. 18:44
 2/17 anonim ***** válasza:
ez tők természetes, nem kell ellene semmit tenni...
2014. dec. 9. 19:22
 3/17 anonim ***** válasza:
Próbáld meg megtanulni kontrollálni a magömlésedet! Maszturbációnál amikor érzed, hogy mindjárt elsülsz, állj meg egy pár pillanatra, próbáld visszatartani, majd amikor elmúlik az érzés, folytasd! Ha ezt gyakorlod, a suliban is könnyebb lesz kontrollálni az ilyen helyzeteket!
2014. dec. 9. 19:57
 4/17 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele. Gyakorolj, és gyakorolj.
2014. dec. 9. 21:59
 5/17 anonim ***** válasza:
57%

Nincs semmi probléma, teljesen természetes ez.

Esetleg otthon viselheted rendszeresen úgy, hogy hátra van húzva a bőr, és akkor hosszabb idő múltán egy picit érzéketlenebb lesz.

2014. dec. 10. 09:29
 6/17 anonim ***** válasza:
46%
Ne húzd hátra ahogy az 5 ös irta.Az érzékenység nem véletlen van,és természetes is .Majd 50-60 évesen már nem lesz az,akkor meg az lesz a bajod nem érzékeny ,még felállitani is alig tudod .Sokan csak válaszolgatnak ,de a pontos okáról fogalmuk sincs .
2014. dec. 10. 09:57
 7/17 A kérdező kommentje:

én értem hogy természetes meg minden, de akkor is gáz hogy enniyre érzékeny... másnak is így van?

meg oké nem húzom hátra direkt de ha véletlen valami mégis hozzá ér már egyből fel vagyok izgulva és alig bírom xd

valamit csak lehet ellene csinálni? az tényleg működhet ha itthon úgy járkálok hogy ingerlem kicsit és akkor egy idő után majd elmúlik?

2014. dec. 10. 16:22
 8/17 anonim ***** válasza:
24%
én körbemetéltettem magamat, pontosan emiatt, utána némileg megerősödik a makkon a bőr, nem lesz olyan érzékeny, emiatt a szexet is sokkal tovább bírom, és a csajoknak is bejön..
2014. dec. 13. 13:04
 9/17 A kérdező kommentje:
ez komolyan megoldás?
2014. dec. 14. 13:56
 10/17 anonim ***** válasza:
Ne hallgass rá, ilyen hülyeséget még nem hallottam. Nekem is volt ez a problémám, 1-2 év múlva el fog múlni, csak gyakorold kontrollálni magad. 23F
2014. dec. 15. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!