Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Sokszor van merevedésem és...

Sokszor van merevedésem és néha fájdalmas. Ez miért van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 leszek nemsokára és sokszor van merevedésem. Akár suliban is! Néha nagyon szokott fájni és nem tudom miért van ez. Véletlenszerűen szokott megtörténi.

Nem tudom mennyire számit de mag ömlésem még sosem volt.

Előre is köszi a válaszokat! :)

2014. dec. 2. 18:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Serdülő korban vagy ez normális.
2014. dec. 2. 18:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Néha csak azért fáj ,mert nem tud teljesen kiegyenesedni ,és fesziti a belső nyomás .
2014. dec. 2. 18:29
 3/7 A kérdező kommentje:

Értem és én is erre gondoltam!

Csak sokszor fáj olyankor mit tudnék csinálni?

2014. dec. 2. 18:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Valami másra tereled a figyelmed ,és lelankad .

Nincs más megoldás .

2014. dec. 2. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Kamaszkorban a gyakori, nem akaratlagos merevedés természetes. Amikor fáj, próbáld meg nem feltűnően megigazítani a nadrágban úgy, hogy ne nyomja a gatya!
2014. dec. 2. 19:43
 6/7 anonim ***** válasza:

"Néha nagyon szokott fájni"

Mi miatt szokott fájni? Mi szokott fájni rajta?

Azért fáj, mert annyira ágaskodik, hogy nyomja a nadrág, vagy azért fáj, mert mondjuk a fityma hátra akarna csusszanni, de valamiért nem tud? Vagy mi miatt fáj?

(Ez a lényeg! Enélkül miért akar itt mindenki biztos választ adni, amíg ezt nem deríti ki?)

2014. dec. 3. 17:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem úgy érzem mintha bármi is vissza akarna csúszni csak a gatyám feszülős és nyomja lefelé és a válaszok alapján gondolom az nyomhatja le.
2014. dec. 3. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!