Nincs normális merevedésem! :/ Mitől lehet? Történetem leírásban találod.
Július 22.-e óta fehérjét szedek (100% whey protein)
Augusztus 4.-e óta nem dohányzom - előtte körülbelül 2 évig cigiztem, kisebb nagyobb szünetekkel
Július 27.-től - augusztus 3.-ág csak napi egyszer elégítettem ki magam
3.-án és 4.-én napi 7x
Mióta leszoktam a cigiről kezdődtek a bajok...
Azóta nem áll fel amikor kéne
Azonban van amikor álló pénisszel ébredek
És vannak pillanatok amikor beindul, de kiszámíthatatlan mikor...:/
Abban biztos lehetsz, hogy a dohányzás abbahagyása nem okoz merevedési problémát!
A reggeli merevedések megléte is arra utal, hogy inkább lelki okai lehetnek ennek. A kimerültség, de még a teljesítményszorongás (az erekció hiányától való félelem) is okozhat merevedési gondokat. Próbálj megnyugodni, pihend ki magad és ne izgulj! Ha ráparázol azzal csak rontasz a helyzeten!
De ha nem lesz javulás, akkor keress fel egy urológust a biztonság kedvéért!
Sportolj rendesen, pl. street workout, fegyencedzes, ott vannak kulonbozo hasizomerosito gyakorlatok, amig novelik az alhasi verkeringest, magyaran tobb ver lesz a pucadban :D
A masik a taplalekkiegeszitok: kiralydinnye, ami a tesztoszteron termeszetes fokozasaert felel, az arginin, ami a merevedesert felel, vmint egyel rendszeresen erospaprikat, vagy chilit es fokhagymat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!