Nekem a legnagyobb problémám a nagy seggem.Diétázni nincs lehetôségem,mert kollégiimban vok.Szóval nekem szigoruan csak egyzésmódszert ajánljatok.
2014. dec. 1. 14:52
1/8 anonim válasza:
Napi 1 óra kocogás, aztán ahogy belejössz, hetek-hónapok múlva, akkor már inkább futás. 3 hónap múlva sokkal jobb lesz a közérzeted, könnyebb leszel vagy 10 kilóval, és normálisan nézel ki hátulról.
Késő este vagy hajnalban fussál, akkor a legtisztább a levegő.
2014. dec. 1. 15:04
2/8 anonim válasza:
hogy hogy nincs lehetőség diétára? koliban is ugyanúgy vehetsz egészséges kaját, nem muszáj attól még egészségtelenül étkezni..gondolom úgyse csak azt eszed amit ott adnak hanem veszel mellé még valamit
2014. dec. 1. 15:04
3/8 anonim válasza:
Én inkább a helyesírás szabálykönyvet ajánlom! Ne gyere azzal, hogy telefonról írtad, mert ez nem kifogás!
2014. dec. 1. 15:05
4/8 anonim válasza:
Egyzéssel nem fog menni, szerintem kétzést keress.
2014. dec. 1. 15:05
5/8 anonim válasza:
Szerintem futkározz lépcsőn le és föl , guggolj sokat, jót tesz a seggednek.
2014. dec. 1. 15:18
6/8 anonim válasza:
2 es legnagyobb butaságot irtad azzal,hogy ott is lehet diétázni .A diétázás egyénként sem egészséges ebben a korban ,mert olyan anyagok sem kerülne be a szervezetbe ,melyekre nagyon is szükség lenne .Majd talán az ötleted miatt lesz csont gyenge is .Olvasd el hogy reagál egy szervezet,és nem is fiatal ,egy fógyókurás diétára .
A másik,nem mindenki gyereke millimos csalásból kerül oda .Nem jut külön élelmezésre is .
2014. dec. 1. 15:43
7/8 anonim válasza:
Most jönnek azok az évek,amikor a túlsúlyos fiuk nagyon is sokat leadnak a sulyukból .
Előző.
2014. dec. 1. 16:15
8/8 anonim válasza:
2es vagyok, laktam már külön a családtól, albérletben.. voltak kolis osztályátársaim is középsuliban.. és megnyugodhatsz, amit ott adnak étel az semmire sem elég, ha azt nem pótolná ki valamivel akkor nem lenne "nagy a segge" ahogy ő mondta, ráadásul amilyen árak vannak.. ha csak azt nézem hogy vesz egy szelet pizzát tízórai mondjuk: 3-400ft, annyiért tudna venni valami gyümölcsöt is, csak egy kicsit meg kell szervezni a napját, és mondjuk nem a büfébe menni a suliban órák közt hanem reggel beszaladni a kisboltba/zöldségeshez. Ráadásul nem kell hülyének nézni a kérdezőt, ha már diétázni szeretne csak van annyi esze hogy figyelje mindent visz-e be a szervezetébe amire szüksége van, biztos vagyok bele hogy nem lesz semmi hiánybetegsége..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!