Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez fitymaszűkület lehet?

Ez fitymaszűkület lehet?

Figyelt kérdés
A makkom alá húzva a bőrt az kicsit felgyűrődik (ernyedten). Képet küldök priviben,ha kell.

2014. nov. 28. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Teljesen hátra tudod húzni?

Fáj?

2014. nov. 28. 22:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Teljesen hátra tudom! kicsit fáj
2014. nov. 28. 22:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok a téma szakértője, de ez csak részleges szűkületnek tűnik az általad elmondottakból. Mindenképp el kell menni dokihoz, viszont aggódnod szerintem baromira nem kell, mert ha lesz is beavatkozás, nem lesz drasztikus.
2014. nov. 28. 22:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Ilyenkor hol érzed a fájdalmat? Merevedéskor is könnyen hátramegy? Nem lehet, hogy a fitymaféked (alul a vékony húrszerű bőr) okozza a problémát? Vagy inkább a fitymád bőre feszül?
2014. nov. 28. 22:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Voltam már kb fél éve dokinál,akkor azt mondta határeset...Fájdalmat a fitymámban érzek. Mereven nehezen, vagy egyáltalán nem húzható hátra. És vissza is nehezen megy. De ha tényleg határesetről van szó, akkor el szeretném kerülni a műtétet.
2014. nov. 28. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor ez inkább relatív fitymaszűkület lehet, vagy akár a kettő együtt. Ezt látatlanul nehéz lenne eldönteni. Keresd fel az urológusod (vagy egy másikat) és mondd el neki azt is, hogy mereven nem hátrahúzható! Gondolom ez nem derült ki, amikor lankadtan megvizsgálta. A vizsgálat után ő tudja megítélni, hogy milyen lehetőségeid vannak.
2014. nov. 28. 22:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget !:)
2014. nov. 28. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!