Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkület esetén mit tegyek?

Fitymaszűkület esetén mit tegyek?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, és fitymaszűkületem van, félig tudom csak visszahúzni a bőrt lankadtan. Ahogy olvastam, sokaknak a vizelés is problémát jelent, nekem nem, ahogy az önkielégítés sem okoz fájdalmat. Viszont, nem szeretném megvárni, hogy fájdalmas legyen... körülmetélni viszont nem szeretném. Urologushoz mehetek egyedül is? Ott mi fog történni? Ugye, helyre lehet hozni mindenféle metélés nélkül?

Köszönöm a válaszokat!

2014. nov. 28. 18:24
 1/7 A kérdező kommentje:

Ohh, most látom, hogy rosszul írtam.

Teljesen lankadt állapotban teljesen vissza tudom húzni a bőrt, de mereven csak kicsit, mert utána már fájdalmas, ha tovább húzom.

2014. nov. 28. 18:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Előfordulhat az a verzió is, hogy mivel mostanában fürdéskor nem húzom vissza a bőrt, amit tudom, rosszul teszek, hogy nem nyúlik eléggé, és ha visszaszokom, és persze a makk állandó tisztítására fürdéskor, elmúlhat, vagy először mindenképp urológus, és ne "játsszak" vele?
2014. nov. 28. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Vizsgálatra egyedül is elmehetsz,beutaló nem is kell ,csak taj kártya.A vizsgálat is lankadt állapotban történik.

Ez még nem súlyos állapot,van a metélésen kivül más megoldás is .

A hibát ott követed el ,ha legkisebb fájdalom is ér hátra húzáskor,már be is bejezted.Pedig a tornáztatás erről szól ,némi sikositó alkalmazásával .Mitől várnád el a tágulást akkor .Semmit sem teszel az érdekében .

2014. nov. 28. 19:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam emiatt "hibásnak", mert az internetezők egy része azt mondja, segíthet az Ön által is említetted mód, de a másik része, hogy nem segít, és csak szakember tud segíteni rajta. Elkezdtem a fürdésnél való hátrahúzást, és mosást, remélem, meg lesz eredménye, és sikerül! Pár hetet várok, és ha nem javul, elmegyek orvoshoz. Ha valakinek van ellenvéleménye, vagy javaslata, szívesen várom! :)
2014. nov. 28. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Mindenképpen kezdjél vele játszani. Minden alkalommal tágul valamennyit. Nyugodtan erőltetheted is ( csak szét ne tépd) Mindenképpen ki kell mosni alatta is, meg leöblíteni is. Nem fogsz belehalni, még élvezni is fogod. Ha pedig végképp nem akarja az igazságot, irány a doki.
2014. nov. 28. 20:03
 6/7 anonim válasza:
48%
Eszedbe fogok még jutni, amikor a műtőasztalon leszel, nem kívánom neked megijeszteni sem akarlak de sajnos ebből műtét lesz. de ne izgulj átestem rajta én is majd meglátod azt is hogy semmi baj nem lesz, 1 hónapig szar a műtét után, 6. hét után kufircoltam, szóval nem vesztessz semmit ha minél előbb megműtteted magad.
2014. nov. 28. 22:48
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Nyugodtan tornáztasd meleg vízben a fitymád,de csak óvatosan és igen van akiknek segített,még 20 éves srác is volt aki itt írta hogy neki bevált.

Ha nem lenne javulás pár hét alatt sem akkor menjél urológiára,ott elmondod hogy mi a gond,az orvos megvizsgál,te meghallgatod szépen utána mit mond és ha mivel sok orvos metélés mániás és egyből ezzel áll elő,akkor megmondod hogy ezt te szeretnéd elkerülni és szeretnéd ha a fitymád megmaradna és akkor ő majd keres rá más megoldást(fityma plasztika,z plasztika,bemetszés=ekkro csak lazítanak a fitymán egy vágással, de nem vágják azt le)

Nem csak a metélés létezik mint megoldás ezt hidd el!

Az orvostól még a vizsgálat után gondolkodási időt is kérhetsz hogy dönthess,sőt kérj is ha kell műteni kellene!

A metélést ha lehet kerüld el!

Jó tornáztatást és remélem sikerrel jársz!

Orvoshoz elmehetsz már most is,és közben tornáztathatod a fitymád és ráérsz jóval később dönteni hogy mi legyen a továbbiakban.

2014. dec. 1. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!