Mennyi idősen szexeltek először? Én most 15 vagyok, de már nagyon vágyom rá. Baj?
De hogy ciki ha 16 évesen szűz valaki,ha itt olvasgatnál egy csomó srác van aki már főiskolára ment és még szűz(18-22 éves akár)de senki sem vallja be,hanem inkább rákontrázik.
Itt is tudod hány srác írta hogy 18-20 éves és nem volt nővel.
16 évesen még tök fiatal vagy,a fiatalok meg csak kamuznak,nem mindenki olyan nagy nőcsábász mint ahogyan előadja magát ezt hidd csak el.
Nagyon is sok 16-18 éves még szűz.
A környezetembe sok 18-20 év körüli fiatal van most,úgy értem most lett először barátnőjük és úgye a szülők el is szólják magukat.
16 évesen semmiről sem maradtál le!És lehet sokall jobban jársz ha olyan lánnyal leszel majd együtt és akkor amikor úgy érzed hogy testileg és lelkileg is érettebb vagy akit szeretsz és aki viszont szeret,mintha csak úgy valami olcsó csajjal hogy ne legyél szűz ágyba mennél.
Kérdezőnek!
Nem gáz,hogy vágyod rá,sokall fiatalabbak is foglalkoznak vele,amint beindulnak a hormonok,de még fiatal vagy nem maradtál le semmiről sem és jobb ha kivárod amikor megérettél rá és ha olyan lánnyal leszel aki iránt azért érzel valamit.
Senki nem a sextől lesz nagy,vagy férfi,vagy felnőtt!
Ehhez a 3 dologhoz sokall több kell!
Szerintem várjál még vele egy kicsit,vágyni persze lehet.
dehogy baj
amikor majd mondjuk 10 év múlva csinálod először mint én, rájössz, hogy mi a s.z.a..rnak vártál vele annyit
szal 15 évesen csak szexelj nyugodtan, de ésszel
első körben vegyél gumit, és gyakorolj, na a csaj előtt bénázz
amig egyedül nem mersz gumit venni, addig nem vagy kész a szexre sem
15 évesen még azért elég fiatal hozzá.
Gondolj bele már milyen gyerekek jönnek a nagy szövegekkel aztán mint valami pólyásokat,de sok lánynál is a mutterjáéknak kell elrendezni,megcsinálni mindent.
Hát akit még úgy készítgetnek,mert még a szendvics csinálása is komoly gond az nem felnőtt,meg nagy.
15 évesen tök fiatal,1 évet még bőven várhat.Senki nem azt várja hogy 30 évesen csinálja először.
De túl korán akarják a sexet kezdeni miközben minden mást ami az önállósághoz tartozna nem hajlandóak megcsinálni.
Sokat mint a kis ovisokat úgy tángálnak,orvoshoz cipelik,ha fáj a torka.Boltot nem ismerik,csak ha cigi kell.
Igen nagy ellentmondás van náluk,mert ott a nagy hang,a korai sex,de felelősség vállalás,önállóság,kiszolgálása önmagának meg sehol nincs.
nem mindegyik 15 éves éretlen kis hülye
illetve mindenkinek vannak éretlen dolgai
én 12-13 évesen már bőven intéztem a napi bevásárlást, 10 évesen Bp-n már egyedül jártam úszni, ugyanakkor 15-16 évesen ha arról volt szó, bőven elvoltam a legokáimmal
Tudom,de komolyan tiszta röhej itt akik most körülöttem vannak az nevetséges,a srác 19 éves,most ballagot el,Okj-ra jár,mert se tanulni,se dolgozni,se otthon segíteni nem szeret.
A mama tele van pénzzel így csak a 40 rúgos cipőket veszi(mama nélkül semmilyük sem lenne),de az hogy legalább felnőtt fejjel ne az anyjával csináltassa a szendvicsét vagy lenyírja a fűt néha az nem megy.
És tele van ilyenekkel,lehet van barátjuk/barátnőjük de fúlra kihasználják a családot,velük csináltatnak mindent,lenyúlják anyagilag,mindent simán zsebre tesznek és egy köszönömmel elintézzik,de ha csinálni kell valamit az már nem megy nekik.
De a duma megy.
Ja a csávó lány tesója 21 éves,felmosni még sosem mosott,a dugi az ment neki is 17 évesen már,meg a szusi is jöhet:-),vasalni nem tud,fősulis albérletet kifizeti mama,nem gondol a tak nyos bele mennyi lové az is,de segíteni az nem megy már.
És tucatnyi ilyen van.Akik diákmunkásként jöttek hozzánk,azok is elmondták otthon =0%-ékban semmit nem csinálnak vagy alig valamint,majd anyut ráveszik csinálja meg(nekem az undorító amikor kihasználják a szülőket,csak a menő cucc kell,meg a szórakozás más pénzéből aztán meg alíg keresnek a szülők) vagy egy nap alatt elverik a pénzt amit kerestek és csak azért mentek el mert most nem tudták az otthoniakat lenyúlni.
De gondolj bele régen elsős gyerek elment egyedül suliba már,most meg 2-300 m-re van a suli akár faluba is aztán nem tud eljutni egyedül,cipelik a seg ét sokaknak.Amikor én voltam általános iskolás akkor az utcalány biznisz jól ment mert határ mentén laktunk,a suli előtt álltak és mégis mentek a gyerekek egyedül suliba,ma nincs semmi veszély forrás mégis sok az életképtelen gyerek.
A munkatáram gyereke most megy középsuliba majd azt sem tudta hogy jegyet kell venni ha városba utazik,hogyan jut oda,nem tud kenyeret sem vágni.Na ez a gáz.
Meg nem hagynak otthon 10-12 évest ha fáj a torka mert úristen mi lesz,korábban ennél kisebb is el volt egyedül otthon ha kellett,akár egész nyarakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!