Apró vércsepp a wc papíron, nem először?
Sajnos van, úgy 2 hét alatt egyszer előfordul, hogy csak 2-4 nap után sikerül WC-re mennem. Tegnap előtt be is szedtem ilyen gyógynövényes tablettákat, tegnap kettőször meg is volt a hatása, ma is egy kevés, aztán letusoltam, wc papírral próbáltam még kicsit kitörölni(szebben nem tudom mondani) és akkor láttam, hogy van 1 apró kicis vércsepp, nem biztos, hogy az, mert nagyon halvány, de annak mondanám, és ez nem először van.
Olvastam, hogy lehet aranyér, meg ilyenek, WC papír nem dörzsölheti ki? Zewa-t használunk, de mindig "Sok adag" wc papír kell, hogy minden tiszta legyen... 17F
A wc papír nem dörzsöli ki (normál esetben), inkább aranyérre gyanakodnék az erőlködés miatt. Keress fel egy proktológust, nem olyan vészes a vizsgálat és legalább megnyugtat, hogy nem komolyabb baj van. A vérzéses dolgokkal nem szabad szórakozni.
Amúgy az aranyér jól kezelhető, de az lenne a legjobb, ha rendbe tudnád hozni a székelési szokásaidat. Egyél minden reggel egy natúr joghurtot pl. szilvalekvárral, plusz sok gyümölcsöt, igyál sok-sok folyadékot (ne cukros üdítőket!) és próbálj rostban gazdag ételeket enni. Tudom, ez 17 évesen nem könnyű, de az egészségedről van szó!
egy anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!