Mit csináljak ha április óta nem nőttem 1cm-t se?
Figyelt kérdés
Április óta 1cm-t se nőttem,a péniszemen kívül semmim se nőt,(az is csak 1cm-t)168cm vagyok,és ezzel legalacsonyabb is szinte az osztályban minden haverom túlnőtt már engem,még aki alacsonyabb is volt nálam.Apám 176 cm szóval még nőnöm kéne ha minden igaz:( de azért elég sok idő több mint fél év hogy egy 1cm-t se nőttem.14f2014. nov. 18. 16:14
1/9 anonim válasza:
Fiam 45 és fél éves volt, amikor a nyári szünidőben 10 centit nőtt. A nyolcadikos ünnepi gatyája nem volt jó az elsős évzáróra, a bokája felett lifegett. :-)
2/9 anonim válasza:
Javítok! Nem tudom, hogy lett 45! azt akartam írni, hogy 14 és fél éves
3/9 anonim válasza:
még fogsz nőni, ne parázz ... csak szakaszosan
4/9 anonim válasza:
Első vagyok, és nem bírom abbahagyni a röhögést. :-DDD
Ez az átka, ha nem olvassa el az ember amit ír és elküldi.
5/9 A kérdező kommentje:
Első :DDDD ezen nagyon jót nevettem.Hát remélem is hogy fogok még nőni.
2014. nov. 18. 16:23
6/9 anonim válasza:
#4 gondolkodtam is, hogy sajnáljalak-e benneteket :)
7/9 szamo77db válasza:
Szerintem légy türelemmel. Rengeteg időd van még, hiszen csak 14 éves vagy.
8/9 anonim válasza:
Semmit sem kell tenned. Még sok időd van, hogy behozd a többieket, ne aggódj!
9/9 anonim válasza:
Tuti nősz még és ennek is örüljék hogy ekkora vagy,itt ahol lakom hát a mostani 8.-as fiúk törpe kólónia,te a legmagasabb lennél és nem csak alacsonyak,fejletlenek.
Nyáron még igen sokat nőheszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!