Jobb here fájdalom?
Az lenne a gondom, hogy tegnap elkezdett fájni a jobb herém.
Én 175cm magas vagyok és 138kg, sokat ülök (szinte egész nap). Arra gyanakszom, hogy a túlsúlyom és az, hogy a bal lábamon ülök a székben okozhatja a gondot, történetesen az van (szerintem) hogy a lábam és a nagy hasam nyomja a herémet. De arra is gondoltam, hogy a vesém sugároz ki, mivel nem iszok eleget. Napi 3-4 bögre vizet ha megiszok. Változásokat nem tapasztalok a herékben. Viszont megvan az a rossz szokásom, hogy lengén öltözök. Itthon most így télen is csak egy szál papucsban szoktam járkálni meg egy szál nadrágban.
Most kamilla teával borogatom.
Nem vagyok orvos, de here fájdalom az alábbiaktól is lehet:
- "túltöltés", könnyíts magadon, hátha jobb lesz
- más alhasi szerv fájdalma kisugárzik, esetleg sérv
- valóban elülöd, akkor viszont változtass, és figyeld meg hogy javul-e
A felfázás máshogy is jelentkezne: vizelési kényszer, csíp ha vizelsz, alhasi fájdalom, vagy effélék.
Mindenesetre, ha nincs tapintható elváltozás, az jó jel, viszont ha 2-3 nap alatt nem javul (pedig változtattál, pl ülőhelyzeten) akkor orvos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!