Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Jobb here fájdalom?

Jobb here fájdalom?

Figyelt kérdés

Az lenne a gondom, hogy tegnap elkezdett fájni a jobb herém.

Én 175cm magas vagyok és 138kg, sokat ülök (szinte egész nap). Arra gyanakszom, hogy a túlsúlyom és az, hogy a bal lábamon ülök a székben okozhatja a gondot, történetesen az van (szerintem) hogy a lábam és a nagy hasam nyomja a herémet. De arra is gondoltam, hogy a vesém sugároz ki, mivel nem iszok eleget. Napi 3-4 bögre vizet ha megiszok. Változásokat nem tapasztalok a herékben. Viszont megvan az a rossz szokásom, hogy lengén öltözök. Itthon most így télen is csak egy szál papucsban szoktam járkálni meg egy szál nadrágban.

Most kamilla teával borogatom.

2014. nov. 17. 10:17
 1/1 JóskaPista357 válasza:

Nem vagyok orvos, de here fájdalom az alábbiaktól is lehet:

- "túltöltés", könnyíts magadon, hátha jobb lesz

- más alhasi szerv fájdalma kisugárzik, esetleg sérv

- valóban elülöd, akkor viszont változtass, és figyeld meg hogy javul-e

A felfázás máshogy is jelentkezne: vizelési kényszer, csíp ha vizelsz, alhasi fájdalom, vagy effélék.

Mindenesetre, ha nincs tapintható elváltozás, az jó jel, viszont ha 2-3 nap alatt nem javul (pedig változtattál, pl ülőhelyzeten) akkor orvos!!!

2015. jan. 21. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!